Der er ingen lyd, når jeg spiller Rare Replay på Xbox One

Hvis du oplever, at der ikke er nogen lyd, når du spiller Rare Replay på din Xbox One-konsol, skal du gøre følgende:

1. Dobbelttryk på Xbox-knappen på controlleren.
  2. Rul til venstre til menuen, vælg Indstillinger, og vælg derefter Alle indstillinger.
  3. Rul ned til Skærm og lyd, vælg Lydstyrke, og vælg derefter Chat-mixer.
  4. Tjek, om indstillingen Sluk for alle andre lyde er valgt. I så fald skal du vælge en anden indstilling (f.eks. Reducer lydstyrken af andre lyde med 50 %).

Hvis lydproblemet fortsætter, skal du se Fejlfind lyd på din Xbox One-konsol.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Der er ingen lyd, når jeg spiller Rare Replay på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?