Ori and the Blind Forest: Definitive Edition på Windows 10 – ofte stillede spørgsmål

Få svar på ofte stillede spørgsmål om Ori and the Blind Forest: Definitive Edition på Windows 10.

På denne side

Jeg blev bedt om at opgradere mit operativsystem for at kunne spille Ori and the Blind Forest: Definitive Edition. Hvilken version af Windows skal jeg bruge?

Du skal køre Windows 10 med version 1511 eller højere for at kunne downloade og installere Ori and the Blind Forest: Definitive Edition.

Desuden skal din enhed køre en 64-bit version af Windows 10. Hvis du har en 32-bit version, kan du ikke spille Ori and the Blind Forest: Definitive Edition.

Hvis du vil tjekke, om du kører en korrekt version af Windows på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Skal jeg have yderligere software for at kunne spille spillet?

Ja, du skal have DirectX 9.0c eller en senere version installeret for at kunne spille Ori and the Blind Forest: Definitive Edition. Men vi anbefaler, at du bruger DirectX 11 eller en senere version, for at få den bedste oplevelse. Hvis du vil tjekke, hvilken version af DirectX der er installeret på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Hvilke hardwarekrav er der?

Følgende tabel viser minimumkrav, anbefalede systemkrav og den ideelle konfiguration for Ori and the Blind Forest: Definitive Edition på Windows 10.

Minimum Anbefales Ideel
OS Windows 10 64-bit (1511-opdatering) Windows 10 64-bit (1511-opdatering) Windows 10 64-bit (1511-opdatering)
Processor Intel Core 2 Duo E4500 2,2 GHz
eller
AMD Athlon 64 X2 5600 2,8 GHz
Intel Core i5 2300
eller
AMD FX 6120
Intel Core i7 4790 4 GHz
eller
AMD FX 8-core
GPU (grafikkort) NVIDIA GeForce 240 GT
eller
AMD Radeon HD 6570
NVIDIA GeForce GTX 550 Ti
eller
AMD Radeon HD 6770
NVIDIA GeForce 980 Ti
eller
AMD Radeon R9 390X
Plads på harddisk 11 GB 11 GB 11 GB SSD
RAM (hukommelse) 4 GB 8 GB 16 GB
VRAM (skærmhukommelse) NVIDIA – 2 GB
AMD – 2 GB
NVIDIA – 4 GB
AMD – 4 GB
NVIDIA – 6+ GB
AMD – 6+ GB
DirectX DirectX 9.0c+ DirectX 11+ DirectX 11+
Skærm 1080p 1080p 1080p

Hvis du vil tjekke, om din Windows 10-enhed har nok ledig diskplads, finde ud af, hvilket grafikkort der er installeret, og se andre vigtige oplysninger om din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

På nogle enheder med to GPU'er kan der blive vist en sort skærm efter indlæsningen, hvis du ændrer opløsningen. Dette problem løses, hvis du flytter musen til toppen eller bunden af skærmen.

Hvad sker der, hvis jeg downloader spillet på en enhed, der ikke opfylder hardwarekravene?

Vi anbefaler, at du først tjekker enhedens specifikationer, for at sikre dig, at din enhed opfylder minimumkravene. Se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed for at få flere oplysninger.

Hvis du allerede har købt spillet, kan du prøve at justere grafikindstillingerne i spillet på følgende måde. Du kan som regel finde disse indstillinger under graphics eller video. Begynd med den laveste indstilling for at se, om den forbedrer spillet.

Hvis spillet stadig ikke kører ordentligt på din enhed, kan du anmode om en refusion inden for fem dage efter købet. Du kan finde flere oplysninger på siden Microsoft Store – returneringer.

Hvor stort er spillet?

Du skal have mindst 11 GB ledig harddiskplads for at kunne downloade Ori and the Blind Forest: Definitive Edition. Hvis du vil tjekke, om din enhed har nok ledig diskplads, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Hvor lang tid tager det at downloade spillet?

Downloadtiden kan variere. Den afhænger af din internetforbindelses hastighed. Det tager i gennemsnit 1,5 timer at downloade 11 GB med en forbindelse på 20 Mbps (20 megabit pr. sekund).

Du må ikke annullere downloadingen eller lukke computeren, mens du downloader spillet. Feltet for Ori and the Blind Forest: Definitive Edition vises på din startskærm, når spillet er helt downloadet.

Bemærk! Du skal muligvis betale et internetgebyr for at downloade spillet.

Hvis spillet downloades meget langsomt, kan du prøve følgende løsninger:

1. Sørg for, at du ikke downloader mere end ét element ad gangen (spil, app eller opdatering).
  2. Hvis der er andre enheder på dit netværk, som bruger båndbredde (f.eks. hvis du streamer en film), skal du pause aktiviteterne på de andre enheder, indtil spillet er helt downloadet.
  3. Tjek, om der er tilgængelige Windows 10-opdateringer til din enhed. Gå til Indstillinger, og vælg derefter Opdatering og sikkerhed for at se, om der er nogen tilgængelige opdateringer.
  4. Find og løs eventuelle forbindelsesproblemer ved at følge vejledningen på siden Løs problemer med netværksforbindelsen i Windows.

Hvilke typer tilbehør skal jeg bruge til at styre spillet?

Du kan bruge en mus og et tastatur eller en Xbox One-controller. Hvis du bruger en controller, skal du benytte et USB-kabel til at tilslutte den til din enhed eller en trådløs Xbox-adapter til Windows.

Skal jeg have en Microsoft-konto for at spille spillet?

Du skal have en Microsoft-konto for at kunne spillet Ori and the Blind Forest: Definitive Edition. Hvis du allerede spiller spil på Xbox 360 eller Xbox One, kan du bruge den konto, du bruger til disse spil. Du kan finde flere oplysninger på siden Microsoft-konto – ofte stillede spørgsmål.

Skal jeg være online (på internettet) for at kunne spille?

Hvis du planlægger at være et sted uden onlinedækning, f.eks på et langdistancefly eller på en sejltur, kan du konfigurere din Windows 10-enhed, så du kan spille Ori and the Blind Forest: Definitive Edition offline.

Du kan få oplysninger om, hvordan du konfigurerer din Windows 10-enhed til offlinespil, i Spil dine spil offline på Windows 10 med offlinetilstand.

Hvis du spiller offline, kan visse funktioner ikke benyttes, f.eks. køb af nye elementer fra Windows Store. Desuden er leaderboards ikke tilgængelige, når du er offline.

Hvis du optjener gennemførelser, mens du spiller offline, bliver de synkroniseret med din konto, næste gang du logger på Xbox Live på din enhed. Dine gemte spilfremskridt bliver også synkroniseret, når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke benytte fordelene på Xbox Live, når du er offline. Du kan finde flere oplysninger i Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor.