Info om forudbestilling af Quantum Break

Hvis du forudbestiller Quantum Break via Xbox Store (ikke fra en forhandler), modtager du koder, der giver dig mulighed for at spille ekstra indhold. Du kan forudbestille når som helst, inden spillet lanceres den 5. april 2016. Du modtager nogle koder inden lanceringen af spillet og nogle efter lanceringen:

• Alan Wake: American Nightmare
  • Quantum Break på Xbox One
  • Quantum Break på Windows 10
  • Alan Wake + ekstra indhold

Alan Wake: American Nightmare

Den første kode, du modtager, når du forudbestiller Quantum Break fra Xbox Store, er til Alan Wake: American Nightmare. Da dette er en Xbox 360-titel, kan du bruge funktionen Bagudkompatibilitet til at spille den på Xbox One. Du kan finde flere oplysninger om Bagudkompatibilitet i Bagudkompatibilitet på Xbox One.

Koden sendes via notifikationscenteret, som du kan se ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen  og vælge Notifikationer.

Koderne sendes i etaper. Derfor kan det tage nogle få dage, inden du modtager din kode, efter du har forudbestilt spillet.

Quantum Break på Xbox One

Nogle få dage inden lanceringen af Quantum Break den 5. april 2016 begynder din konsol at downloade spillet i baggrunden, hvis konsollen er indstillet til "Straks tændt". Du kan finde oplysninger om, hvordan du konfigurerer din konsol, så den automatisk downloader spillet inden lanceringen, i Forudbestil Xbox One-spil i Xbox Store. Her kan du også få hjælp til fejlfinding, hvis du har nogen problemer.

Quantum Break på Windows 10

Kort tid efter lanceringen af Quantum Break, modtager du en kode til Quantum Break på Windows 10. Den giver dig mulighed for at spille spillet på både Xbox One og Windows. Du kan optjene gennemførelser begge steder, og når du skifter mellem platformene, kan du fortsætte spillet der, hvor du slap. Gå ind på Sådan indløser du din kode til Quantum Break på Windows 10 for at få flere oplysninger om, hvordan du indløser din kode.

Du skal også sikre dig, at din Windows 10-enhed opfylder minimumsystemkravene for spillet. Gå til Quantum Break på Windows 10 – ofte stillede spørgsmål for at få flere oplysninger.

Alan Wake

Fra 5. april 2016 sendes der yderligere et sæt koder, som du kan indløse på din Xbox. Disse koder giver dig adgang til følgende Xbox 360-indhold, der er omfattet af funktionen Bagudkompatibilitet:

• Alan Wake (basisspillet)
  • Alan Wake "The Writer"-indhold
  • Alan Wake "The Signal"-indhold

Disse koder udsendes også i etaper. De sendes til alle, der køber Quantum Break mellem 5. april 2016 og 7. juli 2016. Hvis du forudbestilte Quantum Break, modtager du dine koder inden for et par uger efter lanceringen af spillet. Hvis du køber Quantum Break mellem 5. april 2016 og 7. juli 2016, modtager du din kode inden for et par uger efter købet.

Den meddelelse, du modtager, indeholder en enkelt kode, som giver dig mulighed for at downloade spillet og de to pakker med ekstra indhold. Du skal indløse koden på din konsol for at downloade spillet og indholdet. Sådan får du adgang til indholdet:

1. Gå til Mine spil og apps, og markér feltet Alan Wake .
  2. Tryk på Menu-knappen , og vælg Administrer spil.
  3. "The Writer" og "The Signal" vises i afsnittet Klar til at installere.

Hvis du har nogen problemer med at indløse koderne, skal du gå til Løs problemer med forudbetalt Xbox-kode.

Hvis du har modtaget din kode, men ved en fejl har slettet meddelelsen eller ikke længere har adgang til koderne, skal du gå til forumsiden Promotions & Special Offers on Xbox One. Her kan Xbox Community-teamet hjælp dig med at hente dine koder.