Quantum Break på Windows 10 – ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål om Quantum Break på Windows 10? Her kan du se svar på ofte stillede spørgsmål.

På denne side

Jeg har fået en meddelelse om, at jeg skal opgradere mit operativsystem for at kunne spille Quantum Break. Hvilken version af Windows skal jeg bruge?

Du skal køre Windows 10 med version 1511 eller højere for at kunne kan downloade og installere Quantum Break.

Desuden skal din enhed køre en 64-bit version af Windows 10. Hvis du har en 32-bit version, kan du ikke spille Quantum Break.

Hvis du vil tjekke, om du kører en korrekt version af Windows på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Skal jeg have yderligere software for at kunne spille spillet?

Ja, du skal have DirectX 12 eller en højere version installeret for at kunne spille Quantum Break. Hvis du vil tjekke, hvilken version af DirectX der er installeret på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Bemærk! Hvis din enhed ikke har DirectX 12, kan du stadig købe og indløse en kode til spillet. Du vil dog ikke kunne starte det.

Hvilke hardwarekrav er der?

Følgende tabel viser de minimumkrav, der skal være opfyldt, for at du kan spille Quantum Break, samt de anbefalede krav. Minimumkravene angiver de laveste hardwarespecifikationer, som spillet kan køre med, og de anbefalede krav angiver de hardwarespecifikationer, der giver dig den bedste spiloplevelse.

Minimumspecifikationer (AMD)

Minimumspecifikationer (Intel)

Anbefalede specifikationer

Ideelle specifikationer

Processor

AMD FX-6300

i5 4460 @ 2,7 GHz

i5 4690 @ 3,9 GHz

i7 4790 @ 4 GHz

GPU (grafikkort)

Radeon R7 260X

NVIDIA GTX 760

GeForce 970

GeForce 980 Ti

VRAM (skærmhukommelse)

2 GB

2 GB

4 GB

6+ GB

RAM (hukommelse)

8 GB

8 GB

16 GB

16 GB

Harddisk

55 GB ledig plads

55 GB ledig plads

55 GB ledig plads

SSD + 55 GB ledig plads

Skærm

1080p

1080p

1080p

4K (UHD)

SP-mål

30 billeder pr. sekund (fps)

30 billeder pr. sekund (fps)

30+ billeder pr. sekund (fps)

30+ billeder pr. sekund (fps)

Hvis du vil tjekke, om din Windows 10-enhed har nok ledig diskplads, finde ud af, hvilket grafikkort der er installeret, og se andre vigtige oplysninger om din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Hvad sker der, hvis jeg downloader Quantum Break på en enhed, der ikke opfylder hardwarekravene?

Vi anbefaler, at du først tjekker enhedens specifikationer, for at sikre dig, at de opfylder minimumkravene. Se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed for at få flere oplysninger.

Hvis du allerede har købt spillet, kan du prøve at justere grafikindstillingerne i spillet på følgende måde:

1. Gå til Menu, mens du spiller Quantum Break, og derefter til Display.
  2. Vælg Graphics Preset, og vælg Low.

Hvis spillet kører med denne indstilling, kan du prøve at øge Graphic Preset-niveauet. Du kan også angive dine egne brugerdefinerede skærmindstillinger.

Hvis du bruger en enhed med AMD-grafikkort, skal du gå til AMD-supportwebstedet og sikre dig, at du har den nyeste version af driveren til kortet.

Hvis du har to grafikkort, eller hvis din GPU understøtter G-Sync- eller FreeSync-tilstand, skal du være opmærksom på, at Quantum Break ikke understøtter disse funktioner ved lanceringen. Vi arbejder på det – så tjek regelmæssigt, om der er nye opdateringer, på http://www.quantumbreak.com/windows10.

Hvis dette ikke løser problemet, og spillet stadig ikke kører korrekt på din enhed, kan du anmode om en refusion inden for 5 dage efter købet, hvis du købte spillet i Windows Store (dette gælder ikke for gratis downloads, der er indløst i forbindelse med forudbestillingskampagnen for Quantum Break). Du kan finde flere oplysninger på siden Microsoft Store - returneringer.

Hvor stort er spillet?

Du skal have mindst 68 GB ledig harddiskplads for at kunne downloade Quantum Break. Dette pladskrav kan blive øget, hvis du køber ekstra indhold, som også skal downloades.

Hvis du vil tjekke, om din enhed har nok ledig diskplads, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Hvor lang tid tager det at downloade spillet?

Downloadtiden kan variere. Den afhænger af din internetforbindelses hastighed. Det tager i gennemsnit 7 timer at downloade 68 GB med en forbindelse på 20 Mbps.

Du må ikke annullere downloadingen eller lukke computeren, mens du downloader spillet. Ikonet for Quantum Break vises på din startskærm, når spillet er helt downloadet.

Bemærk! I nogle lande/områder skal der muligvis betales ekstra internetgebyrer.

Hvis spillet downloades meget langsomt, kan du prøve følgende løsninger:

1. Sørg for, at du ikke downloader mere end ét element ad gangen (spil, app eller opdatering).
  2. Hvis der er andre enheder på dit netværk, som bruger båndbredde (f.eks. hvis du streamer en film), skal du pause aktiviteterne på de andre enheder, indtil spillet er helt downloadet.
  3. Tjek, om der er tilgængelige Windows 10-opdateringer til din enhed. Gå til Indstillinger, og vælg derefter Opdatering og sikkerhed for at se, om der er nogen ventende opdateringer.
  4. Find og løs eventuelle forbindelsesproblemer ved at følge vejledningen på siden Løs problemer med netværksforbindelsen.

Hvilke typer tilbehør skal jeg bruge til at styre spillet?

Du kan bruge en mus og et tastatur eller en Xbox One-controller. Hvis du bruger en controller, skal du benytte et USB-kabel til at tilslutte den til din enhed eller en trådløs Xbox-adapter til Windows.

Skal jeg have en konto på Xbox Live for at spille spillet?

Du skal have en Microsoft-konto på Xbox Live for at kunne spille Quantum Break. Hvis du allerede spiller spil på Xbox 360 eller Xbox One, kan du bruge den samme konto.

Hvis du ikke har en konto på Xbox Live, kan du bruge den Microsoft-konto, som du brugte til at købe spillet. Du kan finde flere oplysninger på siden Microsoft-konto – ofte stillede spørgsmål.

Skal jeg være online (på internettet) for at kunne spille?

Hvis du planlægger at være et sted uden onlinedækning, f.eks på et langdistancefly eller på en sejltur, kan du konfigurere din Windows 10-enhed, så du kan spille Quantum Break offline.

Du kan få oplysninger om, hvordan du konfigurerer din Windows 10-enhed til offlinespil, i Spil dine spil offline på Windows 10 med offlinetilstand.

Følgende spiltilstande i spillet kræver en onlineforbindelse:

• Visning af live action-serien

Hvis du spiller offline, kan visse funktioner ikke benyttes, f.eks. køb af nye elementer fra Windows Store. Desuden er leaderboards ikke tilgængelige, når du er offline.

Hvis du optjener gennemførelser, mens du spiller offline, bliver de synkroniseret med din konto, næste gang du logger på Xbox Live på din enhed. Dine gemte spilfremskridt bliver også synkroniseret, når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke benytte fordelene på Xbox Live, når du er offline. Du kan finde flere oplysninger i Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor.

Jeg sidder fast, når jeg prøver at spille. Hvordan kommer jeg videre?

Quantum Break har en hjælp-funktion i spillet, som du altid kan få adgang til. Her kan du få hjælp til at komme i gang igen, hvis du sidder fast i spillet. Du kan også trykke opad på D-blokken for at se den aktuelle missions mål.

Besøg Quantum Break-communityet, hvor du kan kommunikere med andre spillere og få de seneste nyheder om spillet.