Info om live action-serien i Quantum Break

Live action-serien, der er en del af gameplayet i Quantum Break, bliver enten streamet eller downloadet, alt efter hvilken enhed du bruger. Du kan når som helst springe serien over ved at trykke på B-knappen  på din controller eller på mellemrumstasten på din Windows-enhed.

Xbox One

På Xbox One kan du enten streame live action-serien eller downloade den til din konsol. Hvis du vælger at downloade, skal du være opmærksom på, at alle de forskellige mulige scenarier bliver downloadet – også de dele af serien, som du endnu ikke har låst op. Derfor kan hele serien fylde op til 77 GB på konsollen.

Sådan downloader du episoderne i serien til din konsol:

1. Gå til startskærmen, tryk på højre udløser , og tryk derefter på A-knappen  for at åbne Mine spil og apps.
  2. Markér Quantum Break, tryk på Menu-knappen  på din controller, og vælg derefter Administrer spil.
  3. Vælg Quantum Break Episode Pack under Klar til at installere, og vælg derefter Installer på bekræftelsesskærmen.

Hvis du vil fjerne de downloadede episoder og i stedet for streame dem, skal du udføre de trin, der er angivet ovenfor, men gøre følgende på skærmen Administrer Quantum Break:

1. Markér Quantum Break Episode Pack, og tryk derefter på Menu-knappen
  2. Vælg Fjern, og vælg derefter Fjern på bekræftelsesskærmen.

Windows 10

Hvis du spiller på en Windows 10-enhed, bliver alt indhold i live action-serien streamet. Det er ikke muligt at downloade indholdet til din enhed. Hvis du vælger at spille offline, kan du ikke se episoderne i serien – det betyder, at du får den samme oplevelse, som hvis du springer serien over. Du kan når som helst vælge at se serien, når du er online.

Datastreaming

Der er fire videosegmenter igennem hele spillet. Hvert segment varer ca. 25 minutter. Streamingen af et videosegment svarer til at streame en episode på en halv time fra en TV-serie på en populær streamingtjeneste. Hvis dataforbruget er et problem, kan du springe videosekvenserne over ved at trykke på B-knappen  (Xbox One) eller på mellemrumstasten (Windows 10).