Rare Replay på Xbox One – ofte stillede spørgsmål

Rare Replay er det første spil til Xbox One, der indeholder selvstændige Xbox 360-titler. For at kunne spille disse Xbox 360-titler på din Xbox One-konsol skal du først købe Rare Replay til Xbox One. Her får du svar på nogle af de almindelige spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, når jeg installerer Rare Replay?

Hvis du installerer fra disk eller online fra vores Store, kan du se, at Rare Replay indeholder 10 elementer. Du kan få flere oplysninger om bundtet i Installer Rare Replay på Xbox One.

Hvor meget harddiskplads skal Rare Replay bruge?

Selve Rare Replay-pakken fylder mindre end 12 GB, men Xbox 360-titlerne er større og tilføjer op til 38 GB, så du i alt skal bruge cirka 50 GB, hvis du installerer alle 30 spil. Du kan fravælge hvert enkelt Xbox 360-spil under installationen eller fjerne et spil på et senere tidspunkt for at frigøre plads. Du kan installere de installerede spil igen. Det gør du fra Mine spil og apps.

Kan jeg spille Rare Replay offline?

Du skal oprette forbindelse til Xbox Live under installationsprocessen for at downloade en obligatorisk programrettelse og for at downloade eller oprette en Xbox 360-profil, som skal bruges med Xbox 360-titlerne. Herefter kan du spille alle titlerne i samlingen uden begrænsninger. Når disse trin er udført, kan du spille spillene offline. Men når du er offline, kan du ikke få adgang til gemte data i skyen, førertavler og onlinespil for flere spillere. Xbox 360-titlerne kræver også en onlineforbindelse, hvis du vil konvertere en optjent gamerscore til milepæle i Rare Replay.

Hvordan fungerer gennemførelser i Xbox 360-spillene?

De ni Xbox 360-spil, der findes i Rare Replay, kan startes fra Rare Replay eller spilles separat. De har de samme gennemførelser og den samme gamerscore som ved udgivelsen. Hvis du tidligere har spillet disse spil og optjent gennemførelser på en Xbox 360-profil, som har forbindelse til Xbox Live, bliver disse gennemførelser synkroniseret, næste gang du får adgang til Game Stage i Rare Replay og har forbindelse til Xbox Live. Din relevante gamerscore tæller derefter med mod de milepæle, der findes i Rare Replay. Når du når en milepæl, får du adgang til særlige Rare Replay-bonusfunktioner.

Efter den første forbindelse til Xbox Live kan du spille disse spil offline. Men du skal have forbindelse til Xbox Live, mens du spiller Xbox 360-titlerne. Når du vender tilbage til Rare Replay bliver de nye gennemførelser, du eventuelt har optjent, belønnet med stempler.

Kan jeg stadig få alle de oprindelige gennemførelser?

På grund af den teknologiske udvikling og tidsmæssige forhold er der visse elementer, som ikke findes i Rare Replay-versionerne af nogle få spiltitler. Alle funktioner, der kræver eksterne Xbox 360-enheder (f.eks. Xbox Live Vision Camera i Viva Piñata: Trouble in Paradise), eller servere, som ikke længere er aktive (upload af plantegninger i Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts, kassehandel i Viva Piñata og fotodeling i Viva Piñata: Trouble in Paradise) kan ikke længere benyttes.

Det betyder, at et mindre antal gennemførelser i visse Xbox 360-titler ikke er tilgængelige. Dette har dog ingen betydning for den samlede gamerscore på 10.000 i Rare Replay. Nogle af de utilgængelige gennemførelser havde oprindeligt ingen gamerscoreværdi, og der er taget højde for de gennemførelser, der havde en værdi, i forbindelse med beregningen af den samlede gamerscore på 10.000 i Rare Replay.

Den gamerscore, der overføres fra de oprindelige Xbox 360-spil, afhænger af, hvor langt du er nået i hvert spil. Det har også betydning, om du tidligere har spillet disse spil på en Xbox 360-konsol med forbindelse til Xbox Live. Rare Replay konverterer denne gamerscore til fremskridt mod de milepæle, der findes i hvert spil. Når du når en milepæl, bliver du belønnet med stempler, der giver adgang til særligt Rare Replay-bonusindhold.

Bliver mine eksisterende Xbox 360-fremskridt overført til Xbox One?

Hvis du tidligere har ejet eller spillet på en Xbox 360-konsol, kan du downloade din Xbox 360-profil til din xbox One-konsol. Herefter kan du fortsætte med din spilstatus i de spil, som du ejer på Xbox One, såfremt du har gemt dem i skyen.

Første gang du starter Rare Replay, bliver du bedt om at logge på med din Xbox 360-profil, som gemmes på din Xbox One-konsol. Denne profil kan bruges til at spille alle dine Xbox 360-spil i Rare Replay på din Xbox One-konsol.

Du kan finde flere oplysninger om skylagrede spil til Xbox 360 i Ofte stillede spørgsmål om Xbox 360-spil, der er gemt i skyen.

Kan alle 30 spil spilles online?

Alle de spil, der oprindeligt omfattede onlinespil, har stadig denne funktion. Men spil, der oprindeligt kun understøttede lokale spil for flere spillere, kan stadig kun spilles lokalt.

Mange af de spil, der kun tilbyder lokale spil for flere spillere, indeholder Snapshot-udfordringer, som har særlige førertavler online.

Hvorfor står der "Update Available" (Opdatering tilgængelig) ud for nogle spil?

Hvis der står "Update Available" og vises et nedrullet gardin ud for et spil, betyder det, at spillet ikke er opdateret til den nyeste version. Sørg for, at du har forbindelse til Xbox Live, og tjek status for Rare Replay-spilfeltet for at se, om der er en ventende opdatering.

Hvis du stadig har problemer med at downloade eller opdatere dit spil, skal du se Problem med at downloade og installere et spil eller en app på Xbox One.

Er disse spil de originale spil, som jeg spillede på mine gamle spilenheder?

Ja, det er de originale spil – med nogle relevante justeringer og forbedringer, der gør grafikken og styrefunktionerne mere tidssvarende. Men spillene er stort set uændrede, så du kan spille dem på den oprindelige måde.

Hvis jeg allerede ejer Xbox 360-titlerne i Rare Replay, kan jeg så spille dem på min Xbox One?

Selvom du allerede ejer de Xbox 360-titler, der findes i Rare Replay, skal du stadig købe Rare Replay for at kunne spille dem på din Xbox One. Du kan ikke i øjeblikket indsætte din Xbox 360-disk i Xbox One-konsollen for at spille spillene.

Når funktionen Bagudkompatibilitet bliver tilgængelig, vil du kunne spille disse spil på din Xbox One, uden at du skal købe Rare Replay.

Har hvert spil sin egen aldersklassifikation?

Rare Replay har fået en generel klassifikation (som varierer efter land/område). Titlerne i samlingen er ikke klassificeret enkeltvist. Hvis en Xbox One-profil ikke må spille spil med en bestemt aldersklassificering, og Rare Replay er klassificeret til denne aldersgruppe, kan profilen ikke spille Rare Replay.

Alle spillene i Rare Replay-samlingen har samme aldersklassificering. Men til nogle spil og noget bonusindhold vises ekstra advarsler, der fortæller spillerne, at indholdet kun egner sig til voksne.