Installer Rare Replay på Xbox One

Når du køber Rare Replay, får du følgende 10 elementer i bundtet:

• Rare Replay (basisspillet, indeholder 21 spil)
  • Banjo-Kazooie
  • Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts
  • Banjo-Tooie
  • Jetpac Refuelled
  • Kameo
  • Perfect Dark
  • Perfect Dark Zero
  • Viva Piñata
  • Viva Piñata: Trouble in Paradise

Her er nogle tips til, hvad du kan gøre, hvis du har problemer med at installere spillet.

Installation fra disk

Hvis du har købt Rare Replay på disk, føjes der 10 elementer til din kø, når du indsætter disken i konsollen. Hvis du har problemer med at installere et eller flere spil, skal du gøre følgende:

1. Åbn Mine spil og apps fra startskærmen.
  2. Vælg , og tjek, om der er elementer, der er ved at blive installeret.
  3. Hvis elementerne har status som Sat i kø eller Sat på pause, skal du markere spillet eller appen og trykke på Menuknappen og derefter vælge Fortsæt installation.

Hvis der ikke er nogen elementer i kø, kan du fjerne eller geninstallere spillet for at starte installation af indhold, der kan downloades:

1. Åbn Mine spil og apps fra startskærmen.
  2. Markér Rare Replay, tryk derefter på Menuknappen  på din controller, og vælg Administrer spil.
  3. Tryk på Menuknappen  på din controller igen, og vælg Fjern.
  4. Indsæt spil-cd'en igen, og geninstaller spillet.

Du burde nu kunne se spillet, og indholdet, der kan downloades, bliver installeret eller venter på at blive installeret i køen.

Installation online fra Store

Hvis du har købt Rare Replay online fra Store, kan du se de 10 elementer i din kø. Hvis de ikke føjes automatisk til køen, skal du gøre følgende for at tilføje dem:

1. Åbn Mine spil og apps fra startskærmen.
  2. Rul til feltet Rare Replay.
  3. Tryk på Menuknappen  på din controller, og vælg Administrer spil.

Bemærk! Hvis der vises elementer under Klar til at installere, skal du installere dem manuelt.

1. Vælg feltet Klar til at installere: Installer alle.
  2. Vælg Installer på bekræftelsesskærmen.
  3. Dine elementer føjes til køen og installeres i baggrunden. Hvis der allerede er andre elementer i køen, vises de som Sat i kø.
  4. Når alle elementerne er downloadet, vises de til venstre i menuen under Administrer alle. Du burde kunne se alle de 10 elementer, der er blevet installeret.

Fjern individuelle spil, eller installer dem igen

De 10 spil, der er angivet øverst på denne side, kan fjernes enkeltvis. Det betyder, at du kan beholde Rare Replay-basisspillet, selvom du fjerner nogle eller alle andre spil.

Hvis du har fjernet et spil og vil tilføje det igen, skal du gå til Mine spil og apps og finde spiltitlen under Klar til at installere. Du kan også søge efter spillet i Xbox Store og geninstallere det derfra. Du behøver ikke at købe det igen.

Hvis du har installeret spillet fra en disk, skal du indsætte disken og geninstallere spillet fra Mine spil og apps.