Ofte stillede spørgsmål til ReCore

Har du spørgsmål vedrørende ReCore? Her kan du få svar på almindelige spørgsmål.

På denne side

ReCore er et Xbox Play Anywhere-spil. Hvad betyder det?

Når du køber et Xbox Play Anywhere-spil digitalt, kan du spille det både på Xbox og Windows 10. Du skal kun købe spillet én gang via Store på din Xbox eller Windows 10-enhed, så vises det i dit bibliotek de steder, hvor du logger på.

Hvis du har købt spillet på Xbox, og du vil spille det på Windows 10, skal du logge på din Windows 10-enhed. Hvis spillet allerede er installeret på din enhed, vises det på listen over apps. Ellers kan du installere det ved at åbne Store og vælge Mit bibliotek.

Hvis du har købt spillet på Windows 10, og du vil spille det på din Xbox-konsol, skal du logge på konsollen og gå til Mine spil og apps. Hvis spillet allerede er installeret, vises det på listen over spil. Ellers kan du finde det under Klar til at installere.

Hvis du vil vide mere om Xbox Play Anywhere, og se, hvilke spil der understøttes, skal du besøge webstedet Xbox Play Anywhere. Du kan også se Fejlfinding af problemer med Xbox Play Anywhere-spil, hvis du har problemer med at finde ReCore eller indhold på din Xbox One eller din Windows 10-enhed.

Jeg blev bedt om at opgradere min Windows-enhed for at kunne spille ReCore. Hvilken version skal jeg bruge?

Din enhed skal køre version 1607 eller nyere, for at du kan downloade og installere ReCore på Windows 10.

Desuden skal din enhed køre en 64-bit version af Windows 10. Hvis du har en 32-bit version, kan du ikke spille ReCore.

Hvis du vil tjekke, om du kører en korrekt version af Windows på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Skal jeg have yderligere software for at kunne spille ReCore?

Ja, du skal have DirectX 11 eller en senere version installeret for at kunne spille ReCore.

Hvis du vil tjekke, hvilken version af DirectX der er installeret på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Hvilke hardwarekrav er der?

Hardwarekravene til ReCore vil variere, afhængigt af om du spiller på Xbox eller Windows 10. Besøg siden med oplysninger om produktet for hver platform for at se oplysninger om spillets størrelse, systemkravene (især for Windows 10-enheder) samt andre oplysninger om spillet.

Bemærk! Da dette er et Xbox Play Anywhere-spil, kan du købe det digitalt enten på Xbox eller Windows 10 og begge få begge versioner af spillet. Siderne med produktoplysninger vises kun for hver platform til orientering – du skal ikke købe spillet to gange.

Xbox

Hvis du vil se installationskravene til Xbox, skal du besøge siden med produktoplysninger om ReCore til Xbox.

Hvis du vil tjekke, om din Xbox har nok ledig diskplads, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Windows 10

Hvis du vil se systemkravene til Windows 10, skal du besøge siden med produktoplysninger om ReCore til Windows 10.

Hvis du vil tjekke, om din Windows 10-enhed har nok ledig diskplads, finde ud af, hvilket grafikkort der er installeret, og se andre vigtige oplysninger om din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Hvad sker der, hvis jeg downloader ReCore på en enhed, der ikke opfylder hardwarekravene?

Vi anbefaler, at du først tjekker enhedens specifikationer, for at sikre dig, at din enhed opfylder minimumkravene. Se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed for at få flere oplysninger.

Hvis du allerede har downloadet spillet, kan du prøve at justere grafikindstillingerne i spillet under spilindstillingerne. Sådan gør du:

1. Vælg Options i hovedmenuen.

2. Vælg Video i menuen Options.

3. På skærmen Video Options skal du flytte Quality Preset til Low og derefter afslutte menuen for at gemme ændringerne.

Bemærk! Hvis du bliver bedt om det, skal du genstarte spillet, for at ændringerne kan træde i kraft.

Du kan se en komplet liste med gode råd om, hvordan du kan forbedre spillets ydeevne, på ReCore-webstedet.

Hvor lang tid tager det at downloade ReCore?

Downloadtiden kan variere. Den afhænger af din internetforbindelses hastighed. Det tager i gennemsnit 3 timer at downloade 30 GB med en forbindelse på 20 Mbps.

Tabellen nedenfor viser de anslåede downloadtider ved den aktuelle downloadhastighed.

Bemærk! Disse oplysninger er kun vejledende. De angiver ikke de faktiske downloadtider. Hvis du streamer indhold eller spiller spil eller streamer et spil fra din Xbox One til en Windows 10-pc, mens du downlader, vil båndbredden være begrænset og downloadtiden øges.

Aktuel downloadhastighed

Fil på 30 GB

Fil på 40 GB

Fil på 50 GB

Fil på 60 GB

Fil på 70 GB

2 Mb/s

33,3 timer

44,4 timer

55,6 timer

66,7 timer

77,8 timer

5 Mb/s

13,3 timer

17,8 timer

22,2 timer

26,7 timer

31,1 timer

10 Mb/s

6,7 timer

8,9 timer

11,1 timer

13,3 timer

15,6 timer

20 Mb/s

3,3 timer

4,4 timer

5,6 timer

6,7 timer

7,8 timer

50 Mb/s

1,3 timer

1,8 timer

2,2 timer

2,7 timer

3,1 timer

100 Mb/s

0,7 timer

0,9 timer

1,1 timer

1,3 timer

1,6 timer

200 Mb/s

0,3 timer

0,4 timer

0,6 timer

0,7 timer

0,8 timer

Eksempel

Hvis du f.eks. installerer en fil på 40 GB, og der er downloadet 25 procent (der mangler 30 GB), og din forbindelseshastighed er 10 Mb/s, burde det tage ca. 4,4 timer at downloade. Det antages her, at downloadhastigheden forbliver den samme.

Du må ikke annullere downloadingen eller lukke computeren, mens du downloader spillet. Ikonet for ReCore vises i afsnittet Installerede apps i menuen Start på din Xbox og i Mit bibliotek på din Windows 10-enhed.

Bemærk! Du skal muligvis betale et internetgebyr for at downloade spillet.

Hvis du oplever, at det tager lang tid at downloade spillet, skal du besøge Løs problemer med langsom download af spil eller app på Xbox One eller Løs problemer med netværksforbindelsen i Windows 10 for at se flere trin til fejlfinding.

Hvilke typer tilbehør skal jeg bruge til at styre ReCore?

Du kan bruge en mus og et tastatur eller en spilcontroller (Xbox One- eller Xbox 360-controller anbefales). Hvis du bruger en Xbox One-controller med din Windows 10-enhed, skal du benytte et USB-kabel til at tilslutte den til din enhed eller en trådløs Xbox-adapter til Windows.

Du kan også tilslutte en Xbox One S- eller Xbox Design Lab-controller til din Windows 10-enhed ved hjælp af Bluetooth. Du kan finde flere oplysninger i Brug din trådløse controller til Xbox One på en pc.

Skal jeg have en Microsoft-konto for at spille ReCore?

Ja, du skal have en Microsoft-konto for at kunne spille ReCore. Hvis du allerede spiller spil på Xbox One eller Xbox 360, kan du benytte den konto, du bruger til disse spil til at spille på Windows 10. Du kan finde flere oplysninger på siden Microsoft-konto – ofte stillede spørgsmål.

Skal jeg være online (på internettet) for at kunne spille ReCore på en Windows 10-enhed?

Hvis du planlægger at være et sted uden onlinedækning, f.eks på et langdistancefly eller på en sejltur, kan du konfigurere din Windows 10-enhed, så du kan spille ReCore offline.

Du kan få oplysninger om, hvordan du konfigurerer din Windows 10-enhed til offlinespil, i Spil dine spil offline på Windows 10 med offlinetilstand.

Hvis du spiller offline, kan visse funktioner ikke benyttes, f.eks. køb af nye elementer fra Windows Store. Desuden er leaderboards ikke tilgængelige, når du er offline.

Hvis du optjener gennemførelser, mens du spiller offline, bliver de synkroniseret med din konto, næste gang du logger på Xbox Live på din enhed. Dine gemte spilfremskridt bliver også synkroniseret, når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke benytte fordelene på Xbox Live, når du er offline. Du kan finde flere oplysninger i Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor.

På hvor mange enheder kan jeg installere ReCore?

Du kan installere og spille ReCore på enhver Xbox eller pc, så længe du logger på og bliver online. Hvis du vil spille offline, skal du spille på din hjemmekonsol eller primære Windows 10-enhed.

Hvis du f.eks. deler din primære Windows 10-enhed med andre, og du vil logge på Store med din Microsoft-konto for at downloade ReCore, kan du dele spillet med én anden bruger. Den bruger kan logge på med sin egen Microsoft-konto og bevare sin egen spilstatus og sine egne gennemførelser, hvis vedkommende logger på, inden der spilles.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du forbinder ReCore til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordele, mens du spiller på din Xbox eller Windows 10-enhed.

Bemærk! Du skal oprette forbindelse til Xbox Live via Xbox-appen for at starte ReCore på Windows 10. Se Skal jeg være online (på internettet) for at kunne spille ReCore på en Windows 10-enhed? ovenfor.

• Kommuniker med Xbox Live-communityet, se gennemførelser, se gameklip m.m.
  • Få dine gemte spil lagret i skyen, så du kan fortsætte med at spille et spil på en anden pc, præcis hvor du slap.
  • Spil med din trådløse Xbox-controlleren på Windows 10 ved hjælp af den trådløse Xbox-adapter.
  • Optag nemt episke øjeblikke fra dine spil, indtal kommentarer, og del klippene med den indbyggede Game DVR. De gameklip, du optager, mens du spiller ReCore på Windows 10, kan du få adgang til via Xbox-appen. Du kan finde flere oplysninger i Fordele ved at have Xbox-appen kørende, mens du spiller et spil på Windows 10. For Xbox One skal du se Optag gameklip af dine spil med Game DVR.