ReCore: Definitive Edition

Velkommen til ReCore: Definitive Edition på Xbox One og Windows 10. Find links til videoer og demoer samt hjælp til fejlfinding. Og her er links, som du kan bruge, hvis du vil købe dette Xbox Play Anywhere-spil og spille på både Xbox One og Windows 10.

Oversigt over ReCore: Definitive Edition

ReCore: Definitive Edition – administration og hjælp på Xbox One

ReCore: Definitive Edition – administration og hjælp på Windows 10