Rise of the Tomb Raider på Windows 10 – ofte stillede spørgsmål

Få svar på almindelige spørgsmål om Rise of the Tomb Raider på Windows 10.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har fået en meddelelse om, at jeg skal opgradere mit operativsystem for at kunne spille Rise of the Tomb Raider. Hvilken version af Windows skal jeg bruge?

Du skal køre Windows 10 med version 1511 eller højere for at kunne downloade Rise of the Tomb Raider.

Hvis du vil tjekke, om du kører en korrekt version af Windows på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Skal jeg have yderligere software for at kunne spille spillet?

Ja, du skal have DirectX 11 eller en højere version installeret for at kunne spille Rise of the Tomb Raider. Hvis du vil tjekke, hvilken version af DirectX der er installeret på din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows-enhed.

Hvilke hardwarekrav er der?

Følgende tabel viser de minimumkrav, der skal være opfyldt, for at du kan spille Rise of the Tomb Raider, samt de anbefalede krav. Minimumkravene angiver de laveste hardwarespecifikationer, som spillet kan køre med, og de anbefalede krav angiver de hardwarespecifikationer, der giver dig den bedste spiloplevelse.

Minimum

Anbefales

OS

Windows 10 64-bit

Windows 10 64-bit

Processor

Intel Core i3-2100, 3,10 GHz eller AMD Phenom II X4 945, 3,0 GHz

Intel Core i7-3770, 3,40 GHz eller AMD XF 8350, 4,0 GHz

GPU (grafikkort)

NVIDIA GeForce GTX 550 TI eller AMD Radeon HD 7790

NVIDIA GeForces GTX 970 eller AMD Radeon R9 290x

Plads på harddisk

35 GB

35 GB

RAM (hukommelse)

6 GB

8 GB

VRAM (skærmhukommelse)

NVIDIA 1024 MB

AMD 3046 MB

4096 MB

DirectX

DirectX 11

DirectX 11

Input

Tastatur og mus

Xbox-controller

Hvis du vil tjekke, om din Windows 10-enhed har nok ledig diskplads, finde ud af, hvilket grafikkort der er installeret, og se andre vigtige oplysninger om din enhed, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Hvad sker der, hvis jeg downloader spillet på en enhed, der ikke opfylder hardwarekravene?

Vi anbefaler, at du først tjekker enhedens specifikationer, for at sikre dig, at de opfylder minimumkravene. Se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed for at få flere oplysninger.

Hvis du allerede har købt spillet, kan du prøve at justere grafikindstillingerne i spillet på følgende måde:

1. Gå til Options, mens du spiller Rise of the Tomb Raider.
  2. Vælg Display and Options, og vælg derefter Graphics.
  3. Vælg Preset, og sæt derefter grafikindstillingerne til Lowest. Denne indstilling kan ændres til en højere kvalitet, hvis din enhed understøtter det.

Hvis dette ikke løser problemet, og spillet stadig ikke kører ordentligt på din enhed, kan du anmode om en refusion inden for 5 dage efter købet. Det gør du under Konti og fakturering på siden Microsoft-support.

Hvor stort er spillet?

Du skal have mindst 35 GB ledig harddiskplads for at kunne downloade Rise of the Tomb Raider. Dette pladskrav kan blive øget, hvis du har købt ekstra indhold, som også skal downloades.

Hvis du vil tjekke, om din enhed har nok ledig diskplads, skal du se Sådan ser du, om et spil vil virke på din Windows 10-enhed.

Hvor lang tid tager det at downloade spillet?

Downloadtiden kan variere. Den afhænger af din internetforbindelses hastighed. Det tager i gennemsnit 3,5 timer at downloade 35 GB med en forbindelse på 20 Mbps.

Du må ikke annullere downloadingen eller lukke computeren, mens du downloader spillet. Ikonet for Rise of the Tomb Raider vises på din startskærm, når spillet er helt downloadet.

Bemærk! I nogle lande/områder skal der muligvis betales ekstra internetgebyrer.

Hvis spillet downloades meget langsomt, kan du prøve følgende løsninger:

1. Sørg for, at du ikke downloader mere end ét element ad gangen (spil, app eller opdatering).
  2. Hvis der er andre enheder på dit netværk, som bruger båndbredde (f.eks. hvis du streamer en film), skal du pause aktiviteterne på de andre enheder, indtil spillet er helt downloadet.
  3. Tjek, om der er tilgængelige Windows 10-opdateringer til din enhed. Gå til Indstillinger, og vælg derefter Opdatering og sikkerhed for at se, om der er nogen ventende opdateringer.
  4. Find og løs eventuelle forbindelsesproblemer ved at følge vejledningen på siden Løs problemer med netværksforbindelsen.

Hvad kan jeg bruge til at spille spillet?

Du kan bruge en mus og et tastatur eller en Xbox One-controller. Hvis du bruger en controller, skal du benytte et USB-kabel til at tilslutte den til din enhed eller en trådløs Xbox-adapter til Windows.

Skal jeg have en konto på Xbox Live for at spille spillet?

Du skal have en Microsoft-konto på Xbox Live for at kunne spillet Rise of the Tomb Raider. Hvis du allerede spiller spil på Xbox 360 eller Xbox One, kan du bruge den samme konto.

Hvis du ikke har en konto på Xbox Live, kan du bruge den Microsoft-konto, som du brugte til at købe spillet. Du kan finde flere oplysninger på siden Microsoft-konto – ofte stillede spørgsmål.

Skal jeg være online (på internettet) for at kunne spille?

Hvis du planlægger at være et sted uden onlinedækning, f.eks på et langdistancefly eller på en sejltur, kan du konfigurere din Windows 10-enhed, så du kan spille Rise of the Tomb Raider offline.

Du kan få oplysninger om, hvordan du konfigurerer din Windows 10-enhed til offlinespil, i Spil dine spil offline på Windows 10 med offlinetilstand.

Hvis du spiller offline, kan visse funktioner ikke benyttes, f.eks. køb af nye elementer fra Windows Store. Desuden er leaderboards ikke tilgængelige, når du er offline.

Hvis du optjener gennemførelser, mens du spiller offline, bliver de synkroniseret med din konto, næste gang du logger på Xbox Live på din enhed. Dine gemte spilfremskridt bliver også synkroniseret, når du logger på Xbox Live.