Del denne side

Om Ryse: Son of Rome Day One Edition

Ryse: Son of Rome Day One Edition er en specialudgave af Ryse: Son of Rome. Day One Edition-udgaven kommer kun i et begrænset antal, og den er primært tilgængelig via forudbestilling. Forhør dig hos din foretrukne forhandler om tilgængeligheden af Ryse: Son of Rome Day One Edition.

Hvad indeholder den?

Ryse: Son of Rome Day One Edition omfatter følgende:

  • En spilæske med særlig grafik
  • Et eksklusivt legionærsværd
  • Et særligt Ruins Gladiator Mode-multiplayerkort til co-op-spil

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Om Ryse: Son of Rome Day One Edition", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side