Gem Microsoft Solitaire Collection-fremskridtet mellem Windows 10 og tidligere versioner

I Windows 10-versionen af Microsoft Solitaire Collection bliver dit fremskridt automatisk gemt i skyen. Det betyder, at du kan logge på enhver Windows 10-enhed og fortsætte dit spil, hvor du var nået til. Dine fremskridt i udfordringer og gennemførelser gemmes også i skyen.

Hvis du også bruger en Windows 8- eller Windows 8.1-enhed, bliver dit fremskridt også automatisk gemt i skyen, så du kan fortsætte med at optjene gennemførelser og løse udfordringer mellem dine enheder med Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10.

Bemærk! Alle de gennemførelser og udfordringer, du klarer på din Windows 10-enhed, vil ikke være tilgængelige på dine enheder med Windows 8 eller Windows 8.1. Windows 10-versionen af Microsoft Solitaire Collection indeholder nye funktioner og udfordringer, som ikke findes i de tidligere versioner af spillet.

Hvis du f.eks. spiller Microsoft Solitaire Collection på din Windows 8.1-enhed på arbejde, og du fuldfører alle de daglige udfordringer, vil udfordringerne ikke være fuldført, når du åbner Microsoft Solitaire Collection på din Windows 10-enhed hjemme. Når du næste dag vender tilbage til din Windows 8.1-enhed, bliver udfordringerne fra den foregående dag vist som fuldført.