Opgraderingsrabat på State of Decay: Year-One Survival Edition til Xbox One

Ejere af State of Decay til Xbox 360 kan opgradere til State of Decay: Year-One Survival Edition til Xbox One og få 33 % i rabat. For at få rabatten skal spillerne have købt State of Decay til Xbox 360, og de skal bruge den samme, aktive Xbox Live- eller Steamworks-konto, når det digitale køb foretages på Xbox One og Steam.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg rabat på State of Decay: Year-One Survival Edition på Xbox One?

For at få rabat på opgraderingsprisen skal du eje disken med State of Decay eller den digitale version af spillet til Xbox 360, og din Xbox 360 skal være knyttet til din Xbox Live-konto.

Jeg ejer State of Decay til Xbox 360, men jeg får ikke noget tilbud om rabat. Jeg kan kun se den fulde pris. Hvad er der galt?

Sørg for, at du bruger den Xbox Live-konto, som du brugte til at spille State of Decay på din Xbox 360.

Gælder rabatprisen for diskversionen af State of Decay: Year-One Survival Edition på Xbox One?

Nej, der gives kun rabat på prisen for den digitale version af spillet til Xbox One eller Windows.

Hvor længe er det muligt at få rabat?

Det er muligt at få rabatten indtil 30. juni 2015.