Del denne side

Hvis du skifter konto, mens du er logget på Xbox-appen, kan dine gemte Rise of the Tomb Raider-spil blive slettet

Hvis du har mere end én konto på din Windows 10-enhed, og du har et gemt Rise of the Tomb Raider-spil, kan dette gemte spil blive slettet, hvis du logger på med en anden konto. Det skyldes, at de oplysninger, der er gemt i Xbox-appen, bliver ændret, når en anden konto logger på.

For at undgå, at dette sker, skal du skifte Microsoft-konto, før du logger på Xbox-appen:

  1. Tryk på Windows-tasten, og vælg din profil øverst til venstre i menuen.
  2. Vælg Skift konto på listen over indstillinger.

    Bemærk! Du forbliver logget på, og eventuelle programmer og apps forbliver åbne i baggrunden.

  3. Log på med den anden konto, og start derefter Xbox-appen. Gå ind på Sådan logger du på Xbox-appen i Windows 10 for at få flere oplysninger.

Hvis du vil skifte tilbage til den konto, du oprindeligt brugte, skal du gentage fremgangsmåde, men denne gang skal du vælge din egen konto, når du logger på.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvis du skifter konto, mens du er logget på Xbox-appen, kan dine gemte Rise of the Tomb Raider-spil blive slettet", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side