Løs problemer med Gears of War 4 på Windows 10

Hvis du har problemer med at spille Gears of War 4 på Windows 10, kan du her se nogle løsninger til de mest almindelige fejl, du kan støde på. Hvis dit problem ikke er omtalt her, skal du se Ofte stillede spørgsmål om Gears of War 4, hvor du kan få svar på hyppige spørgsmål.

Dit grafikkort er under minimumspecifikationerne

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at starte Gears of War 4 på Windows 10-enhed:

GW400

Dette betyder, at grafikkortet på din Windows 10-enhed ikke opfylder minimumkravene. Dit grafikkort skal understøtte DirectX 12 (funktionsniveau 11).

Løsning

Opgrader grafikkortet i dit system, så det opfylder minimumskravene til spillet, og prøv derefter at starte spillet igen.

Driveren til dit grafikkort er inkompatibel med spillet

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at spille Gears of War 4 på Windows 10-enhed:

GW401

Dette betyder, at den installerede grafikkortdriver på din Windows 10-enhed har kendte kompatibilitetsproblemer.

Løsning

Gå til webstedet for producenten af grafikkortet, og opdater til den seneste driver.

Dit skærmkort reagerer ikke længere

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at spille Gears of War 4 på Windows 10-enhed:

GW402

Dette betyder, at skærmkortet i din Windows 10-enhed ikke længere reagerer.

Løsning

Gå til webstedet for producenten af grafikkortet, og opdater grafikkortet med de seneste drivere.

Dit grafikkort har ikke nok VRAM

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at spille Gears of War 4 på Windows 10-enhed:

GW410

Dette betyder, at dit grafikkort ikke opfylder minimumskravene for spillet.

Løsning

For at få løst dette problem anbefaler vi, at dit grafikkort har mindst 2 GB VRAM.

Dit system har ikke nok RAM

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at starte Gears of War 4 på Windows 10-enhed:

GW411

Dette betyder, at den samlede tilgængelige hukommelse i dit system ikke er nok.

Løsning

For at få løst dette problem anbefaler vi, at dit system har mindst 8 GB VRAM ledig.

Dit system har næsten opbrugt RAM

Du får en af følgende fejlkoder, når du forsøger at starte Gears of War 4 på Windows 10-enhed:

GW412

Dette betyder, at dit system næsten har opbrugt den tilgængelige hukommelse.

GW413

Dette betyder, at der ikke er mere hukommelse i dit system.

Løsninger

For at få løst dette problem anbefaler vi, at dit system har mindst 8 GB VRAM ledig. Prøv at lukke nogle andre programmer, der kører, for at frigøre mere hukommelse.

Sørg for, at skærmkortet og computeren har den hukommelse, der som minimum er krævet. Det kan muligvis hjælpe, hvis du sænker opløsningen eller lukker andre programmer, der kører.