Lås op for indhold eller gennemførelser i Gears of War 3

Kan du ikke låse op for "Game complete"-gennemførelser i Gears of War 3?

Hvis "Game complete"-gennemførelserne ikke låses op, når du har gennemført singleplayer-kampagnen i Gears of War 3, har du muligvis lukket Gears of War 3 eller slukket Xbox 360-konsollen, før spilafsnittet blev markeret som afsluttet.

Sådan låser du op for "Game complete"-gennemførelser:

1. Gå til skærmbilledet, hvor du vælger afsnit i Gears of War 3, og kig efter afsnit, der ikke har et afsluttet-ikon for dit sværhedsniveau.
  2. Gennemspil alle de afsnit, der ikke er markeret som afsluttet, igen.

Når du har afsluttet alle kapitler (og de er markeret med et afsluttet-ikon), låses de relevante gennemførelser op.

Kan du ikke låse op for indhold i Gears of War 3?

Noget af indholdet i Gears of War 3 låses op afhængigt af dine fremskridt i Gears of War 2 eller betaversionen af Gears of War 3.

Oplåsning af indhold afhængigt af dine fremskridt i Gears of War 2

Hvis indholdet i Gears of War 3 ikke låses op, som det skal i henhold til dine fremskridt i Gears of War 2, kan du prøve følgende:

• Kontrollér, at du er logget på konsollen med den profil, der opnåede gennemførelsen i Gears of War 2.

Oplåsning af indhold afhængigt af dine fremskridt i betaversionen af Gears of War 3

Noget af indholdet i Gears of War 3 låses op afhængigt af de gemte spil i betaversionen af Gears of War 3.

Hvis indholdet i Gears of War 3 ikke låses op, kan du prøve følgende:

• Kontrollér, at de gemte spil fra betaversionen af Gears of War 3 og det komplette Gears of War 3-spil er gemt på samme lagerenhed.

Få at vide, hvordan du flytter et gemt spil fra én lagerenhed til en anden, under Kopiér, flyt eller slet Xbox 360-indhold.