Forskelle mellem Warface-versionerne

Oversigt

Warface er udviklet af Crytek og kan anvendes på forskellige platforme. Microsoft udgiver Xbox 360-udgaven som en spiltitel, der kan downloades via Xbox Live.

Bemærk! Microsoft har ikke noget at gøre med pc-versionen af Warface.

På denne side

Kan jeg spille online mod spillere, der har pc-versionen af spillet?

Warface til Xbox 360 kan kun spilles med andre Xbox 360-konsoller på Xbox Live. Det er ikke muligt at spille på tværs af forskellige platforme, dvs. med andre versioner af spillet.

Kan jeg bruge min Warface-konto til pc til at spille på Xbox 360?

Nej, Xbox 360-versionen bruger ikke din pc-konto. Du bruger i stedet dit Xbox Live-gamertag og din Xbox Live-profil.

Bliver mine køb i spillet som udstyr, kredit osv. overført mellem Xbox 360 og min pc?

Xbox 360-versionen og pc-versionen deler ikke kontooplysninger. Køb i spillet som f.eks. kredit og andet udstyr vil ikke blive overført mellem forskellige platforme.