Transaktioner i Warface-spillet

Oversigt

Warface-spillet til Xbox 360 har tre valutaer:

• Warface Dollars ($) tjenes ved at spille co-op- eller Versus-spil. Alle elementer, der skal bruges i spillet, kan købes for Warface Dollars.
  • Kredit (K) er den primære valuta i Warface. Du kan købe Kredit i Xbox Store via butikken i spillet. Med Kredit kan du købe standardudstyr, og du kan få adgang til tre helt særlige typer elementer:
    • Booster (hjælpende skub): Denne giver dig mulighed for at stige hurtigere i niveau. Du får desuden adgang til nye elementer, og du kan optjene Warface Dollars.
    • Resurrection coins (genoplivelsesmønter): Med disse genoplives du med det samme, så du kan komme tilbage i spillet og hjælpe dit team (gælder kun Co-op-missioner).
    • Random Boxes (tilfældige bokse): Hver enkelt boks indeholder tre gode overraskelser.
  • Warface Crowns gives i belønning, når en spiller har klaret sig godt i Co-Op-missioner. Med denne valuta kan du få adgang til det bedste eliteudstyr i spillet.

Bemærk! Xbox Support kan hjælpe dig med problemer i forbindelse med køb af Kredit i Xbox Store. Hvis du har problemer med at bruge eller administrere Kredit i Warface-spillet, skal du kontakte spiludvikleren Crytek.

På denne side

Skal jeg købe Kredit for at få den fulde Warface-oplevelse?

Nej, det skal du ikke. Spillere kan godt få en god oplevelse med Warface-spillet ved blot at optjene Warface Dollars og Warface Crowns.

Hvad gør jeg, hvis jeg har problemer med at købe Warface Kredit via Xbox Store?

Tjek dine kontooplysninger, og kontrollér, at der er knyttet et gyldigt kreditkort eller en anden betalingsmåde til din konto. Du kan få mere at vide i Administrer betalingsmåder.

Hvordan kan jeg tjekke min faktureringsoversigt og se mine transaktioner i Xbox Store?

Du kan få mere at vide i Se ordreoversigten på din Microsoft-konto.

Hvordan får jeg hjælp til elementer eller valuta i Warface-spillet?

Hvis du skal bruge hjælp til valuta eller købte elementer i spillet, skal du kontakte spiludvikleren Crytek.