Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.
Del denne side

Warface – installation og systemkrav

Systemkrav til Warface

Hvis du vil spille Warface på din Xbox 360-konsol, skal du bruge følgende:

  • Et Xbox Live-medlemskab (Gold-medlemskab kræves efter en uge)
  • Mindst 1,8 GB ledig lagerplads
  • En internetforbindelse

Find og installer Warface

  1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til games, og vælg Browse Games.
  3. Søg efter Warface.
  4. Vælg Warface for at downloade og installere spillet.
  5. Vælg Play Now, når spillet er blevet downloadet.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Warface – installation og systemkrav", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side