World of Tanks: Xbox 360 Edition – ofte stillede spørgsmål

Kan jeg spille online mod spillere, der har pc-versionen af spillet?

World of Tanks: Xbox 360 Edition kan kun spilles online på Xbox Live mod spillere med en Xbox 360-konsol. Det er ikke muligt at spille på tværs af platforme, dvs. med andre versioner af spillet.

Kan jeg bruge min Wargaming.net-konto på Xbox 360?

Nej, Xbox 360-versionen bruger ikke din Wargaming.net-konto. Du bruger i stedet dit Xbox Live-gamertag og din Xbox Live-profil.

Bliver mit guld, mine tanks og andre ting, som jeg har købt i spillet, automatisk overført mellem Xbox 360 og en pc?

Pc-versionen og Xbox 360-versionen deler ikke kontooplysninger, så dit guld og de elementer, du har købt i spillet, bliver ikke overført mellem platformene.