Del denne side

World of Tanks – systemkrav og konfiguration

På denne side

Spillets systemkrav

Du skal have følgende for at kunne spille World of Tanks:

  • Et Xbox Live-medlemskab
  • Mindst 2,7 GB ledig plads
  • En aktiv internetforbindelse

Download World of Tanks

  1. Log på med dit Xbox Live-gamertag på konsollen. (Xbox Live Gold-medlemskab kræves).
  2. Gå til games, og vælg Browse Games.
  3. Gå til World of Tanks.
  4. Vælg World of Tanks for at downloade og installere spillet.
  5. Vælg Play Now, når spillet er blevet downloadet.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "World of Tanks – systemkrav og konfiguration", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side