Xbox Fitness ophører

Den 30. Juni 2017 lukkes Xbox Fitness-spillet. Support og indhold tilbydes ikke længere.

Alle godtgørelser for eksisterende afspillere er opfyldt – hvis du har modtaget en godtgørelse, skal du sørge for at bruge den, før den udløber den 31. december 2017.

Ofte stillede spørgsmål

Sp. Kan jeg stadig bruge Xbox Fitness til at se gratis træningsvideoer eller indhold, jeg har betalt for?
A. Alt Xbox-indhold er nu blevet fjernet og kan ikke længere ses.

Sp. Kan jeg stadig købe Xbox Fitness-indhold?
Sv. Nej, Xbox Fitness-indhold vil ikke længere være til salg fra og med 27. juni 2016.

Sp. Hvornår modtager jeg min godtgørelse?
A. alle Xbox Fitness-brugere har modtaget godtgørelser via beskeder i konsollen og i Xbox-appen.

Sp. Udløber mine godtgørelser?
A. Ja, ubrugte godtgørelser udløber den 31. december 2017.

Sp. Jeg har modtaget min godtgørelse, men den viser en udløbsdato, der er tidligere end 31. december 2017. Hvorfor det?
A., selvom godtgørelsen er gyldig til og med 31. december 2017, vil nogle kunder muligvis se en meddelelse på deres konti, der angiver, at den udløber i august 2017. Hvis du ser denne meddelelse, kan du være helt sikker på, at enhver ubrugt godtgørelse automatisk forlænges til og med den 31. december 2017. Der kræves ingen handling fra din side.

Sp. Hvordan ser jeg statussen for min godtgørelse?
Sv. Gå til account.microsoft.com, og se efter "Penge og gavekort” nederst til venstre på skærmen.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Xbox Fitness ophører", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?