Xbox Fitness ophører

Som meddelt for nyligt, mandag den 27. juni 2016, har vi besluttet, at vi nedskalerer support til Xbox Fitness i løbet af det næste år, og vi har udsendt en tidslinje for tjenesten og dens indhold til og med ophøret den 30. juni 2017.

Ofte stillede spørgsmål

Sp. Kan jeg stadig bruge Xbox Fitness til at se gratis træningsvideoer eller indhold, jeg har betalt for?
Sv. Ja, Xbox Fitness-indholdet forbliver tilgængeligt indtil 30. juni 2017.

Sp. Kan jeg stadig købe Xbox Fitness-indhold?
Sv. Nej, Xbox Fitness-indhold vil ikke længere være til salg fra og med 27. juni 2016.

Sp. Hvordan virker godtgørelsen til Xbox Fitness-kunder?
Sv. De kunder, der har købt Xbox Fitness-indhold, vil være berettigede til at modtage en godtgørelse på deres Microsoft-konto, der svarer til det beløb, de har købt indhold for. Godtgørelsen indsættes direkte på disse kunders Microsoft-konto, og den kan bruge til at købe i Xbox Store og Windows Store.

Sp. Hvor stor en godtgørelse får jeg?
Sv. Godtgørelsen vil variere for hver kunde. Din godtgørelse vil svare til det beløb, du har købt indhold for i Xbox Fitness. Hvis du f.eks. har købt en træningsvideo til $12, indsætter vi $12 på din konto.

Sp. Hvornår modtager jeg min godtgørelse?
Sv. Xbox Fitness-brugere modtager deres godtgørelse inden for 90 dage.

Sp. Udløber de kreditter, jeg modtager som godtgørelse?
Sv. Ja, ubenyttede kreditter udløber et år fra den dato, hvor de indsættes på kontoen.

Sp. Jeg har modtaget min godtgørelse, men den viser en udløbsdato, der er tidligere end 31. december 2017. Hvorfor det?
A. Selvom godtgørelsen er gyldig indtil 31. december 2017, kan nogle kunder få en bemærkning på deres konto, hvor der står, at godtgørelsen udløber i august 2017. Hvis du ser denne bemærkning, skal du ikke bekymre dig. Den kredit, som du ikke har brugt, bliver automatisk forlænget indtil 31. december 2017. Du behøver ikke at foretage dig yderligere.

Sp. Hvordan ser jeg statussen for min godtgørelse?
Sv. Gå til account.microsoft.com, og se efter "Penge og gavekort” nederst til venstre på skærmen.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Xbox Fitness ophører", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?