Køb bundtet indhold på Xbox One

Ud over at sælge individuelle produkter sælges der i Xbox Store på Xbox One også flere former for digitalt indhold samlet i et "bundt".

Et bundt kan f.eks. indeholde et spil, indhold der kan downloades, og en virtuel valutapakke til én samlet pris. Du sparer normalt penge ved at købe et bundt med produkter frem for at købe produkterne individuelt.

Sådan køber du et bundt

Uanset om du bruger et kreditkort, en forudbetalt kode eller et sæsonkort, skal du gøre følgende for at købe et bundt:

1. Tryk på Xbox-knappen  på controlleren for at åbne guiden.
  2. Vælg Store, og rul derefter ned, og vælg Gennemse spil.
  3. Vælg Søg efter spil, og angiv derefter titlen på spilbundtet.
  4. Vælg spilbundtet på listen.
  5. Vælg Køb.
  6. Tjek, at betalingsmåden er angivet korrekt, og klik derefter på Køb for at købe spilbundtet.
    Bemærk! Hvis du bruger en forudbetalt kode eller et sæsonkort til at købe et spilbundt, skal du se Sådan indløser du en forudbetalt Xbox-kode eller Indløs kode eller gavekort for at få flere oplysninger.

Sådan kan du bekræfte, om det købet blev gennemført:

1. Log på din Microsoft-konto i en browser.
  2. Vælg Betaling og fakturering, og vælg derefter Ordreoversigt for at få vist din købsoversigt.

Sådan installerer du indhold fra et bundt

Når du køber et bundt på Xbox One, kan du vælge, hvilke produkter i bundtet du vil downloade. Se følgende video, hvor du kan få at vide, hvordan du håndterer dine spilbundter.

Administrer dine spilbundter

Se videoen "How to Manage Bundles". Bemærk! Denne video er kun tilgængelig på engelsk.

Når du har gennemført købet, skal du klikke på knappen Administrer på siden med produktoplysninger. Du kan derefter vælge at downloade individuelle produkter eller installere alle produkterne i bundtet med det samme.

Hvis du vil downloade nogle af produkterne i bundtet på et senere tidspunkt, findes der et felt for det købte bundt i sektionen Klar til at installere i Mine spil og apps. Sådan finder du den:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg Spil og apps, og vælg derefter Klar til at installere.
  3. Markér bundtet, og tryk på Menu-knappen  på controlleren.
  4. Vælg Administrer spil.
  5. Markér de individuelle produkter, som du vil installere, eller vælg Installér alle.

Bemærk! Hvis du har problemer med at downloade bundtet indhold, skal du se Problemer med at downloade og installere et spil eller en app på Xbox One.

Sådan kan du downloade udvidelser, som du har købt som en del af et bundt

Hvis der var flere udvidelser inkluderet i et enkelt køb, f.eks. et sæsonkort eller et Limited Edition-spilbundt, skal du muligvis downloade dem hver for sig. Du kan downloade de enkelte elementer på to måder:

• I spillet skal du kigge efter en butik. Find komponenterne i sæsonkortet, og download dem der.
  • Download de enkelte udvidelser (add-ons) fra Store. Sådan gør du:
    1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
    2. Vælg Spil og apps, og vælg derefter Klar til at installere.
    3. Vælg Administrer spil.
    4. Installér det ønskede tilføjelsesprogram.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du finder og downloader bundtede udvidelser, i Find det Xbox One-indhold, du har downloadet.