Køb bundtet indhold på Windows 10

Ud over individuelle produkter sælges der i Windows Store på Xbox One også såkaldte "bundter", dvs. samlede pakker med forskelligt digitalt indhold.

Et bundt kan f.eks. indeholde et spil, ekstra indhold, der kan downloades, og en virtuel valutapakke til én samlet pris. Du sparer normalt penge ved at købe et bundt med produkter frem for at købe produkterne enkeltvis.

Installation af indhold fra en pakke

Når du køber et bundt fra Windows Store, kan du downloade hele bundtet, eller du kan vælge, hvilke produkter i bundtet du vil downloade.

Når du har gennemført købet, skal du vælge Administrer på siden med produktoplysninger. Du kan derefter vælge at downloade individuelle produkter eller installere alle produkterne i bundtet med det samme.