Forudbestil Xbox One-spil i Xbox Store

På denne side

Køb og administrer dine forudbestilte spil

Hvis der er et spil, du bare må eje, kan du muligvis forudbestille det via Microsoft Store eller Xbox Store på samme måde, som du ellers ville købe et spil, som allerede er udgivet. På den måde kan du downloade spillet direkte på din enhed eller konsol og begynde at spille det, i det øjeblik det bliver udgivet.

Video: Administrer forudbestillinger af digitale spil til Xbox One

Se videoen Administrer forudbestillinger af digitale spil til Xbox One. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Køb forudbestilte spil til Xbox One og Windows 10

Du kan købe de spil, der kan forudbestilles, med kredit på din Microsoft-konto, et betalingskort eller begge. Pengene bliver trukket på forskellige tidspunkter, afhængigt af hvordan du betaler:

• Kredit på din Microsoft-konto. Hvis du betaler for det forudbestilte spil kun med kredit fra din Microsoft-konto, vil kreditten blive trukket med det samme.
  • Betalingskort. Hvis du forudbestiller et spil og betaler med et betalingskort, vil pengene ikke blive trukket, før spillet udgives.
  • En kombination af kontokredit og betalingskort. Hvis du ikke har nok kredit til at dække for hele beløbet, kan du kombinere kontokreditten med et betalingskort. Beløbet for spillet trækkes ikke på din konto og dit betalingskort, før spillet udgives.

Når du har forudbestilt spillet, modtager du en mail med oplysninger om din bestilling og datoen for, hvornår pengene trækkes på dit betalingskort.

Find og administrer forudbestilte spil

Du kan holde styr på de spil, du forudbestiller – og alt andet, du har købt via Microsoft Store eller Xbox Store – ved at logge på din Microsoft-konto. Når du har logget på din konto, skal du vælge fanen Betaling og fakturering og derefter vælge Ordreoversigt.

På siden Ordreoversigt kan du nemt se og administrere de spil, du har forudbestilt.

Hent dine fordele og bonuselementer, der følger med dit forudbestilte indhold

Uanset hvornår du bliver trukket for det forudbestilte spil, kan du stadig få glæde af alle de fordele og bonuselementer, der muligvis følger med spillet. Kontrollér beskrivelsen af spillet i Microsoft Store eller Xbox Store for at se, om der følger fordele og bonuselementer med det forudbestilte spil.

Nogle fordele og bonuselementer kan hentes med det samme, mens andre først vil være tilgængelige, når spillet udgives. Hvis du ikke kan se fordele eller bonuselementer, lige efter at du har bestilt spillet, vil de være tilgængelige på den dag, hvor det forudbestilte spil udgives.

Fejlfinding

I dette afsnit finder du fejlfindingstrin, der kan hjælpe dig med at løse de problemer, du kan komme ud for i forbindelse med baggrundsinstallationen af dit spil.

Du skal have en opdatering for at forudbestille et spil

Hvis du får en meddelelse om, at titlen skal bruge den seneste Windows-opdatering, betyder det, at du kører et tidligere build af Windows 10.

Hvis du vil tjekke, hvilken version af Windows 10 du skal køre, skal du rulle ned til afsnittet Systemkrav på siden med spiloplysninger. Her skal du se efter versionen ud for OS. Der kan f.eks. stå "Windows 10-version 14393.102 eller højere kræves".

Du kan se, hvilken version du kører i øjeblikket, ved at gå til Indstillinger og Om og finde Operativsystemets build.

Hvis du vil opdatere til den nyeste version, skal du gå til Indstillinger og Windows Update og derefter vælge Søg efter opdateringer.

Når spillet startes, går det direkte til startskærmen

Dette problem opstår, hvis spillet ikke er opdateret. Det kan skyldes en af følgende årsager:

• Du har ikke oprettet forbindelse til Xbox Live, siden du forudbestilte spillet, så du har kun en pladsholderfil, der repræsenterer spillet, og ikke hele spillet.
  • Du har slået automatisk opdatering fra.

Du kan løse problemet ved at oprette forbindelse til Xbox Live på konsollen for at starte installationen. Hvis du har forbindelse til Xbox Live, men den automatiske download ikke blev gennemført, kan du fjerne den pladsholderfil, der repræsenterer dit spil, og derefter installere spillet igen.

Sådan fjerner og geninstallerer du spillet:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Start, og gå derefter til højre, og vælg Mine spil og apps.
  2. Vælg feltet for det forudbestilte spil under Spil, og tryk derefter på Menuknap  på controlleren.
  3. Vælg Administrer spil.
  4. Tjek spillets størrelse, der er angivet under "Administrer alle". Hvis den vises i kilobyte (KB), er det en pladsholderfil, der kan fjernes uden problemer.
  5. Tryk igen på Menuknap  på controlleren, og vælg derefter Fjern.

Når spillet er fjernet, kan du søge efter det i Store og installere det igen. Se trinnene i næste afsnit, hvis du vil geninstallere.

Dit spil vises ikke i Mine spil og apps

Hvis spillet ikke vises på listen i Mine spil og apps, og du har betalt for det, skal du søge efter det i Store. Hvis det oprindelige køb blev gennemført, kan du downloade spillet, og du skal ikke betale igen.

Sådan søger du efter spillet i Store:

1. Gå til Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg Start for at gå til startskærmen.
  2. Rul til højre til Store, og vælg derefter Spil øverst på skærmen.
  3. Rul ned, og vælg Søg i spil.
  4. Skriv titlen på spillet, og vælg derefter Søg.
  5. Vælg forudbestillingsversionen på listen over tilgængelige spil.
  6. Vælg Installer for at starte installationen.

Hvis Installer ikke vises, eller hvis der vises en købspris, skal du ikke købe spillet, da det kan medføre, at du kommer til at betale igen.

Sådan kan du bekræfte, om det oprindelige køb blev gennemført:

1. Log på din Microsoft-konto i en browser.
  2. Vælg Betaling og fakturering, og vælg derefter Ordreoversigt for at få vist din købsoversigt.

Hvis dit oprindelige køb blev gennemført, vises transaktionen som "Fuldført". Hvis der vises en fuldført transaktion for spillet, men du ikke får vist muligheden for at installere det på din konsol, skal du kontakte Xbox Support.

Spil, der kan forudbestilles

Du kan se en komplet liste over de spil, du kan forudbestille i dag, på siden Kommende spil til Xbox One . Hvis du vil se oplysningerne om de bonustilbud, der findes, hvis du forudbestiller et spil, skal du rulle ned til sektionen med spildetaljer eller bundtdetaljer nederst på siden med spiloplysninger.

Du kan også finde en liste over de Xbox Play Anywhere-spil, som kan forudbestilles, på siden Xbox Spil overalt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår kan jeg spille mit spil?

Du kan spille spillet, i det øjeblik det udgives i dit område. Det er normalt kort efter kl. 00.00 lokal tid på udgivelsesdatoen.

Bemærk! Hvis du bor i et land/område, hvor der er flere tidszoner, kan der være forsinkelser i nogle zoner.

Kan jeg forudbestille et hvilket som helst spil?

Nej. Kun spil, hvor forudbestilling er tilgængelig.

Hvornår vil betaling for det forudbestilte spil blive opkrævet?

Det afhænger af din betalingsmetode. Se Køb forudbestilte spil til Xbox One og Windows 10 ovenfor.

Kan jeg annullere en forudbestilling?

Ja, du kan annullere en forudbestilling, før spillet udgives, ved at kontakte Xbox Support.