Del denne side

Hvor kan du downloade spil til Windows 10

Du kan bruge din Microsoft-konto til at downloade og installere spil i Windows 10.

Sådan installerer du et spil i Windows 10

  1. Brug din Microsoft-konto til at logge på den pc, hvor du vil installere dine spil.
  2. Vælg ikonet Store på startskærmen.
  3. Vælg Spil i menuen i Store.
  4. Find og vælg det spil, du vil købe.

Hvis du allerede ejer spillet, kan du installere det på din computer. Ellers skal du vælge Installer for at downloade og installere spillet.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvor kan du downloade spil til Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side