Fejlfinding i forbindelse med lagring i skyen på Xbox 360

Her kan du se, hvordan du kan løse problemer med de spil, der er gemt i skyen, på Xbox 360. Du kan også finde oplysninger om statussen for de spil, der er gemt i skyen.

Bemærk! Hvis du vil gemme spil i skyen på lagerenheden Spil, der er gemt i skyen, skal du have:

• Et Xbox Live Gold-medlemskab
  • En konsol med forbindelse til Xbox Live
  • 514 MB lagerplads

På denne side

Fejlmeddelelser

Du får muligvis vist en af følgende fejlmeddelelser, når du forsøger at bruge lagring i skyen til at administrere gemte spil og spildata.

• Cloud storage is only available to Xbox Live Gold members

Du skal have et Xbox Live Gold-medlemskab for at kunne lagre gemte spil i skyen via lagerenheden Spil, der er gemt i skyen.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du flytter indhold, i Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatar-emner.

• Saved games are still uploading on another console. If you continue, you may lose progress.

Det betyder, at det gemte spil er blevet åbnet på en anden konsol, og at der er spildata fra dette spil, der endnu ikke er blevet uploadet til skyen. Hvis du vælger at bruge dette gemte spil i mellemtiden, kan de seneste spildata gå tabt.

• Items in use on the other console
  • Items on another console are pending uploaded for this game or app

Elementet er i brug på en anden konsol, eller den afventer upload på en anden konsol. Du kan løse dette problem ved at logge på den konsol, der forsøger at opdatere det gemte spil, så lagringen i skyen kan fuldføres. Det gør du på følgende måde:

1. Log på din Xbox Live-profil.
    2. Gå til settings, og vælg derefter System.
    3. Vælg Storage.
    4. Vælg den lagerenhed, der indeholder det gemte spil, som du vil flytte til skyen.
    5. Vælg Games.
    6. Vælg det spil, som indeholder dit gemte spil.
    7. Vælg dit gemte spil.
    8. Vælg Move.
    9. Vælg Cloud Saved Games.
  • Your cloud saved games are out of sync
    Your cloud saved games and the saved game copies on your console are out of sync. Hvilke vil du bruge?

Hvis du modtager denne meddelelse, betyder det, at der er to versioner af et gemt spil til rådighed.

• Hvis du sidst spillede spillet på denne konsol, bør du nok vælge det spil, der er gemt lokalt.
    • Hvis du sidst spillede spillet på en anden konsol med lagring i skyen aktiveret, bør du nok vælge det spil, der er gemt i skyen.

• Can't enable cloud storage just yet

Hvis du får denne meddelelse, skal du gøre følgende:

1. Gå til settings fra Xbox Dashboard, og vælg derefter System.
    2. Vælg Storage, og vælg derefter din primære lagerenhed (f.eks. Hard Drive).
    3. Vælg System Items.
    4. Vælg Cloud Storage Console Copy.
    5. Vælg Delete.

Se, om dette løser problemet.

• Lagring i skyen kan ikke deaktiveres, da der stadig findes konsolkopier af nogle elementer

Du kan finde oplysninger om, hvordan du deaktiverer, at spil bliver gemt i skyen, i Lagring af dine gemte spil i skyen.

• Sorry, only saved games can be uploaded to cloud storage

Du kan kun uploade gemte spil til lagring i skyen. Flyt alle spilrelaterede elementer, f.eks. gennemførelser (achievements) og indhold, der kan hentes, til en lokal lagerenhed, eller slet dem.

• Your cloud storage isn't synced. Try signing out and back in again.

Log af din Xbox Live-profil, og log derefter på igen. Se, om det løser problemet.

• Can't download your saved games because cloud storage isn't set up on this console.

Der er et gemt spil, der er lagret i skyen, men lagring af gemte spil i skyen er ikke aktiveret på denne konsol. Sådan aktiverer du lagring i skyen på denne konsol:

1. Gå til settings fra Xbox Dashboard, og vælg derefter System.
    2. Vælg Storage, og vælg derefter Cloud Saved Games.
    3. Vælg Enable Cloud Saved Games.
  • Game not supported

Der er nogle Xbox 360-spil, der i øjeblikket ikke understøtter spil, der er gemt i skyen. Vi arbejder fortsat med udviklerne på at udvide understøttelsen af denne funktion. Indtil de udgiver en opdatering, der understøtter lagring i skyen, skal du bruge en lokal lagerenhed (f.eks. en harddisk eller et USB-flashdrev).

• 514 megabytes (MB) of storage space is required

Hvis du vil lagre gemte spil, før de uploades til skyen, skal du have 514 MB lokal lagerplads. Du skal frigøre 514 MB plads på din Xbox 360-harddisk eller USB-lagerenhed. Du kan finde oplysninger om, hvordan du gør det, i Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatar-emner.

• Lost connection to Xbox Live or need a connection to Xbox Live

Konsollen har ikke længere forbindelse til Xbox Live. Se, om der er nogen meddelelser om service på siden Xbox Live-status. Eller se, om der er en meddelelse om service på Xbox Live øverst på denne side. Hvis der vises en meddelelse om service på tjenesten, skal du vente og derefter prøve igen.

Hvis en specifik tjeneste eller app er nede, kan du bede Microsoft om at give dig besked, når problemet er løst. Klik på Giv mig besked, når denne tjeneste eller app er i gang under appens eller tjenestens navn.

Bemærk! Tjenesten er kun tilgængelig i USA.

Hvis du vil konfigurere eller bruge lagring af spil i skyen, skal din Xbox 360-konsol have oprettet forbindelse til Xbox Live. Hvis forbindelsen til Xbox Live bliver ved med at blive afbrudt, skal du se Løs problemer med Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live eller Løsning til Xbox 360-forbindelsesfejl.

• Can't Retrieve Information from Xbox Live, Status Code 80072746

Der opstod et problem under overførslen af filen til din konsol, da netværket fik en timeout. Dette sker, når tjenesten ikke kører, så du ikke kan få adgang til skyen, eller når du forsøger at uploade en meget stor spilfil til skyen. Dette afbryder alle ventende overførsler af gemte spil til skyen.

Se, om der er nogen meddelelser om service på siden Xbox Live-status. Eller se, om der er en meddelelse om service på Xbox Live øverst på denne side. Hvis der vises en meddelelse om service på tjenesten, skal du vente og derefter prøve igen.

Hvis en specifik tjeneste eller app er nede, kan du bede Microsoft om at give dig besked, når den kører igen. Klik på Giv mig besked, når denne tjeneste eller app er i gang under appens eller tjenestens navn.

Bemærk! Tjenesten er kun tilgængelig i USA.

Du kan afhjælpe fejlen ved at prøve følgende:

• Prøv at synkronisere igen på et senere tidspunkt, når belastningen på netværket er lidt mindre.
    • Fjern store filer fra de spil, der skal gemmes i skyen. Visse store filer, der ikke er nødvendige for din spiloplevelse, kan gemmes på en lokal lagerenhed eller slettes. Du kan finde flere oplysninger i Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatar-emner.
      Bemærk! Hvis du sletter noget fra lagring i skyen på Xbox Live er det endeligt. Du må ikke slette filer, du skal bruge til dine gemte spil eller andre elementer.
    • Brug en lokalt lagret kopi af det gemte spil, hvis du har en.

Microsoft er opmærksom på dette problem, og vi arbejder på at finde løsninger.

Status for dine spil, der er gemt i skyen

Når du ser på indhold på din lagringsenhed til spil, der er gemt i skyen, kan du se status for alle gemte spil.

Status

Hvad betyder det?

Pending Upload

Der er en afventende overførsel til Cloud Game Saves fra din konsol. Du kan kontrollere statussen for en overførsel i Active Downloads.

Cloud Only

Dette gemte spil er kun tilgængeligt i lagring i skyen. Start spillet for at synkronisere det gemte spil med din konsol.

Ikke synkroniseret

Der er en konflikt mellem en lokalt lagret version af dit gemte spil og en version, der er lagret i skyen. Næste gang du spiller dette spil, kan du blive bedt om at vælge, hvilken version af det gemte spil du vil bruge.

Not Cloud Supported

Skyen understøtter kun de spil, der kan gemme i skyen. Du kan gemme andre typer Xbox 360-indhold på en lokal lagerenhed.

In Sync

Dette gemte spil er gemt både lokalt og i skyen. De gemte spil er synkroniserede og klar til brug.

Offline

Ejeren af dette gemte spil er ikke logget på Xbox Live. Hvis du vil se statussen for dette gemte spil, skal du logge på med den Xbox Live-profil, der oprettede filen med det gemte spil.