Fejlmeddelelser ved synkronisering af gemte Xbox One-spil til skyen

Spil, der er gemt i clouden, kan spilles på flere konsoller. Hvis du har mere end én Xbox One-konsol, eller hvis du vil spille spil hjemme hos en ven, kan du lagre dine gemte spil i skyen. På denne måde kan du fortsætte med at spille et spil på en anden konsol, præcis hvor du slap.

På denne side kan du se, hvad du skal gøre, hvis du får en fejlmeddelelse, når du prøver at synkronisere spil, der er gemt i skyen.

Bemærk! Hvis du har andre problemer med at bruge spil, der er gemt i skyen, skal du se Ofte stillede spørgsmål om Xbox One-spil, der er gemt i skyen.

På denne side

We can’t save additional info for… (Vi kan ikke gemme flere oplysninger for...)

Denne fejl opstår, hvis der ikke er mere plads til gemte spil på konsollen, mens der synkroniseres med skyen. Du skal frigøre plads ved at slette de gemte spil, du ikke længere har brug for. Du kan også vælge at ignorere fejlmeddelelsen og fortsætte med at spille uden at kunne gemme spillet.

Hvilke data vil du bruge?

Du får denne meddelelse, hvis de spildata, der er gemt lokalt på konsollen, er nyere eller anderledes end de data, der er gemt i skyen. Dette sker som regel, efter du har spillet offline. Du får mulighed for at vælge, hvilken version af det gemte spil du vil bruge – den, der er gemt lokalt, eller den, der er gemt i skyen (og du får at vide, hvilken version der er den nyeste). Vælg det gemte spil, du vil bruge, og fortsæt.

Din anden Xbox bruger lang tid på at synkronisere til skyen

Denne fejl opstår, når du spiller på én Xbox One-konsol og derefter begynder at spille på en anden Xbox One-konsol, inden den første konsol er færdig med at synkronisere dine gemte spil med skyen. Du har to muligheder:

• Vælg Synkroniser de senest gemte data, hvis du vil stoppe den anden konsols upload og i stedet synkronisere dataene fra den konsol, du nu bruger. Du kan miste ikke-synkroniserede data fra den anden konsol.
  • Vælg Fortsæt med at vente, og løs synkroniseringsproblemet med den anden konsol. Dette betyder som regel, at du skal logge på din profil på denne konsol og lade den fuldføre upload-processen.

We couldn't sync your info with the cloud (Vi kan ikke synkronisere dine oplysninger med skyen)

Denne fejl opstår, når din Xbox One-konsol ikke kan opretholde en god forbindelse til Xbox Live. Hvis det er muligt, skal du vælge indstillingen Spil offline for at bruge de gemte data på konsollens harddisk i stedet for.

Sådan tester du netværksforbindelsen:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk.
  5. Vælg Netværksindstillinger.
  6. Vælg Test netværksforbindelse til højre på skærmen Netværksindstillinger. Testen udføres automatisk, og du får at vide, om der er problemer med din forbindelse.

Hvis der opstår en fejl under testen, skal du prøve Løsning af Xbox One-netværksforbindelsesfejl.

Vi kunne ikke hente dine seneste gemte data

Hvis du får denne fejl, kan det betyde, at der kun er begrænset mulighed for at bruge Xbox Live-tjenestens sociale aktiviteter og spil. Hvis der vises statusadvarsler for Xbox Live-tjenesten her, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Social og spil: kører
2017-04-26T19:23:47.6441961+00:00