Fejlfinding i forbindelse med registrering af eksternt lager på Xbox One

I denne artikel beskrives systemkravene til eksterne lagerdrev til Xbox One. Du kan desuden se, hvad du skal gøre, hvis din konsol ikke kan registrere et tilsluttet eksternt drev.

Vigtigt! Kontrollér, at du ikke har vigtige oplysninger gemt på din harddisk, inden du konfigurerer den til din Xbox One. Xbox One omformaterer dit drev.

Krav

Hvis du vil bruge et eksternt drev til at gemme gemte spil og apps fra Xbox One, skal drevet opfylde følgende krav:

• Det bruger en USB 3.0-forbindelse. Hvis du bruger en USB-hub, skal hubben også være USB 3.0 eller senere.
  • Det har 256 GB eller større lagerkapacitet.
  • Det har en partition. Drev har normalt en forudformateret partition. Du kan finde flere oplysninger om partitionering af en ekstern harddisk i producentens vejledning.

De enheder, der ikke opfylder kravene, opfattes som medielagringsenheder til f.eks. musik- eller videofiler. Du kan finde flere oplysninger under Sådan administrerer du lager på Xbox One.

Vær opmærksom på, at der maksimalt kan tilsluttes tre eksterne drev til konsollen på samme tid.

Sådan registreres dit eksterne lager

Når du første gang tilslutter et eksternt lagerdrev til din Xbox One, skulle konsollen registrere enheden og hjælpe dig gennem processen med at konfigurere.

Hvis det ikke sker, eller hvis du senere vil kontrollere, om din konsol registrerer enheden, skal du gøre følgende:

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg System.
  5. Vælg Lager.
  6. Vælg Administrer lager. Hvis din lagerenhed vises, har konsollen registreret den. Hvis enheden ikke står på listen, kan du prøve trinnene på denne side til fejlfinding.

Hvad du skal gøre, hvis din konsol ikke registrerer et eksternt lagerdrev

Løsning 1: Sørg for, at du har installeret alle de nyeste opdateringer til Xbox One

Der kan være kommet nye opdateringer til Xbox One, og du skal muligvis opdatere dit system manuelt for at registrere den eksterne lagerenhed. Sådan gør du:

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg System.
  5. Se under Konsoloplysninger og opdateringer. Hvis der står Opdatering tilgængelig, er der en opdatering, du skal installere.
  6. Når du har installeret opdateringen, skal du gå tilbage til Indstillinger og vælge System og derefter Administrer lager. Se, om enheden vises på listen.

Hvis det ikke afhjælper problemet, eller hvis der ikke var nogen nye opdateringer til Xbox One, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Tilpas strømtilstanden for lageret, hvis du er i tilstanden Straks tændt

Kontrollér, om du er i strømstyringsplanen Straks tændt. Du kan finde flere oplysninger under Sådan ændrer du strømindstillingerne på Xbox One-konsollen.

Hvis du er i tilstanden "Straks tændt", skal du følge disse trin for at tilpasse strømstyringen for lagerenheden:

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Tænd/sluk.
  5. Gå til Strømstyringsplan.
  6. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Sluk for lageret, når Xbox er slukket".

Hvis denne løsning ikke løser problemet, kan du prøve løsningerne i næste afsnit.

Løsning 3: Andre løsninger, du kan prøve

Her er nogle andre ting, du kan prøve, hvis din Xbox One stadig ikke registrerer din eksterne lagerenhed.

• Fjern drevet, og tilslut det derefter igen.
  • Tilslut drevet til en anden USB-port på konsollen.
  • Udfør en "fuldstændig genstart" af konsollen:
    1. Tryk på tænd/sluk-knappen på forsiden af konsollen i ca. 10 sekunder.
    2. Tænd konsollen igen, og se derefter, om den registrerer det eksterne drev.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.