Udgåede onlinetjenester til Xbox-spil

Microsoft arbejder konstant på at levere pålidelige og underholdende tjenester til onlinedelen af vores spil. Det sker ikke tit, men det kan med jævne mellemrum være nødvendigt at slå tjenester, som styrer enkelte spils onlinefunktion, fra. En beslutning om at lade et spil udgå er aldrig en nem beslutning. Det vil typisk dreje sig om ændre spil, hvor der er meget få spillere.

Liste over udgåede spil

Følgende liste omfatter spil, der er udgivet af Microsoft, og som ikke længere har fungerende onlinetjenester. I forbindelse med spil, der ikke er udgivet af Microsoft, kan du få flere oplysninger om onlinetjenester hos spiludgiveren.

• Age of Empires Online
  • Doritos Crash Course 2
  • Galactic Reign
  • Halo: Waypoint-mobilapp til Windows Phone, iOS og Android
  • Kinect Nat Geo TV
  • Kinect Sesame Street TV
  • Lips
  • Lips: Number One Hits
  • Lips: Canta en Español
  • Lips: Deutsche Partyknaller
  • Lips: Party Classics
  • Lips: I Love the 80's
  • The Gunstringer: Dead Man Running til Windows
  • World Series of Poker (Xbox 360)