Fejlfinding af problemer med at få adgang til prøveperioder til spil fra EA

Hvis du vil have tidlig adgang til prøveperioder, skal du enten have et aktivt EA Access-abonnement eller forudbestille spillet. Hvis du ikke kan få adgang til prøveperioden, er der muligvis noget galt med dit abonnement eller forudbestillingen af spillet.

Sådan tjekker du status for dit EA Access-abonnement:

1. Log på siden Tjenester og abonnementer med din Microsoft-konto.
  2. Gå til Abonnementer, og tjek, om du har et EA Access-abonnement. Hvis du ikke har et abonnement, skal du købe et for at få adgang til prøveperioderne.
  3. Hvis du har et EA Access-abonnement, men statussen for det er Lukket, er der noget galt med betalingsmåden for abonnementet. Gå til Opdater betalingsoplysninger, så du kan fortsætte med at bruge dit Xbox-abonnement for at opdatere eller ændre betalingsmåden.

Sådan tjekker du statussen for din forudbestilling af et spil:

1. Log på siden Betaling og fakturering med din Microsoft-konto.
  2. Se efter det spil, du forsøger at få adgang til, i ordreoversigten.
  3. Hvis statussen for ordren er Købet blev ikke gennemført, skal du vælge Skift betalingsmåde for at opdatere eller ændre betalingsmåden.