Fejl 0x80000001 vises, når du prøver at starte Halo 5: Forge

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at starte Halo 5: Forge:

0x80000001

Det betyder, at din processor er under mindstekravet til at kunne køre Halo 5: Forge. Du kan opleve en dårlig ydeevne eller stabilitet, når du kører spillet.

Kontrollér, om din processor understøtter SSE 4.1. Du kan finde flere oplysninger på processorproducentens websted eller ved at kontakte deres support.

Løsning

Du kan kontrollere, om din processor understøtter SSE 4.1, ved at følge disse trin:

1. Gå til Start, vælg Indstillinger, og vælg derefter System.
  2. Vælg Om.
  3. Rul ned til Processor på listen over pc'ens specifikationer for at identificere din pc's processor.

Sammenlign dette med Minimumspecifikationer for at køre Halo 5: Forge, og kontrollér, at din pc opfylder disse krav.