Fejl 0x80000003 vises, når du prøver at starte Halo 5: Forge

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at starte Halo 5: Forge:

0x80000003

Det betyder, at antallet af kerner i processoren er under mindstekravet til at kunne køre Halo 5: Forge. Du kan opleve en dårlig ydeevne eller stabilitet, når du kører spillet.

Kontrollér, om din processor har mindst 4 fysiske kerner.

Løsning

Du kan kontrollere, om din processor opfylder minimumspecifikationerne til Halo 5: Forge ved at følge disse trin:

1. Tryk på Ctrl+Skift+Esc, og åbn Jobliste.
  2. Vælg Ydelse.
  3. Se, hvor mange fysiske kerner der vises ud for Kerner.

Sammenlign dette med Minimumspecifikationer for at køre Halo 5: Forge, og kontrollér, at din pc opfylder disse krav.