Fejl 0x80000011 vises, når du prøver at starte Halo 5: Forge

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at starte Halo 5: Forge:

Fejl 0x80000011

Dette betyder, at mængden af VRAM (Video RAM) på din computers grafikkort ikke opfylder minimumkravene.

Kontrollér, at dit grafikkort (GPU) har mindst 2 GB Video RAM.

Løsning

Hvis du vil se, hvor meget VRAM dit grafikkort har, skal du følge disse trin:

1. Gå til Start, vælg Indstillinger, og vælg derefter System.
  2. Rul til bunden af fanen Skærm, og vælg Avancerede skærmindstillinger.
  3. Rul ned til bunden, og vælg Vis egenskaber for skærmkort. Under fanen Kort vises den mængde VRAM, du har, som Dedikeret skærmkorthukommelse.

Når du har fundet ud af, hvor meget VRAM du har, kan du sammenligne det med minimumkravene til spillet og kontrollere, at det opfylder kravene.