Fejl 0x80000012 vises, når du prøver at starte Halo 5: Forge

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at starte Halo 5: Forge:

Fejl 0x80000012

Dette betyder, at der er blevet fundet en inkompatibel grafikdriver. Der kan være kendte problemer med den aktuelle version af driveren til dit grafikkort.

Sørg for, at din driver er opdateret ved at besøge producentens websted:

Løsning

Du skal opgradere driveren til dit grafikkort for at løse dette problem. Gå til producentens websted, og opdater til den nyeste enhedsdriver. Gør følgende for at se, hvilken type grafikkort du har:

1. Gå til Start, vælg Indstillinger, og vælg derefter System.
  2. Rul til bunden af fanen Skærm, og vælg Avancerede skærmindstillinger.
  3. Rul ned til bunden, og vælg Vis egenskaber for skærmkort. Korttype viser navnet på GPU'en, og Dedikeret skærmhukommelse viser korttypen.

Når du har fundet ud af, hvem der har produceret dit grafikkort, skal du opdatere enhedsdriveren på producentens websted.