Fejl 0x80000013 vises, når du prøver at starte Halo 5: Forge

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at starte Halo 5: Forge:

0x80000013

Dette betyder, at der er blevet fundet et inkompatibelt grafikkort (GPU).

Kontrollér, om dit grafikkort understøtter DirectX 12 og ikke bruger SLI eller Crossfire.

Løsning

Du skal opgradere eller omkonfigurere dit grafikkort for at løse dette problem. Gør følgende for at se, hvilken type grafikkort du har:

1. Gå til Start, vælg Indstillinger, og vælg derefter System.
  2. Rul til bunden af fanen Skærm, og vælg Avancerede skærmindstillinger.
  3. Rul ned til bunden, og vælg Vis egenskaber for skærmkort. Korttype viser navnet på GPU'en, og Dedikeret skærmhukommelse viser korttypen.

Når du har fundet ud af, hvem der har produceret dit grafikkort, skal du gå til producentens websted for at se, om grafikkortet understøtter DirectX 12.