Fejl 0x80000021 vises, når du prøver at starte Halo 5: Forge

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at starte Halo 5: Forge:

0x80000021

Dette betyder, at din pc har mindre RAM, end der kræves til at køre Halo 5: Forge, og du kan opleve en dårlig ydeevne eller stabilitet, når du kører spillet.

Kontrollér, at din pc har mindst 8 GB RAM.

Løsning

Du kan kontrollere, om din pc opfylder minimumspecifikationerne ved at følge disse trin:

1. Gå til Start, vælg Indstillinger, og vælg derefter System.
  2. Vælg Om.
  3. Rul ned til Installeret RAM på listen over pc'ens specifikationer for at se, hvor meget RAM din pc har

Sammenlign dette med Minimumspecifikationer for at køre Halo 5: Forge, og kontrollér, at din pc opfylder disse krav.