Fejl 0x80070422 vises, når du prøver at downloade Forza Motorsport 6: Apex fra Store

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at downloade Forza Motorsport 6: Apex fra Store:

0x80070422

Dette kan betyde, at Windows Update-tjenesten ikke er slået til.

Løsning

Hvis du får denne fejl, mens du prøver at downloade spillet fra Store, er du muligvis kommet til at slå Windows Update-tjenesten fra. Denne tjeneste skal være aktiveret for at Store kan fungere. Sådan aktiverer du Windows Update-tjenesten igen:

1. Klik på Start, og skriv derefter services.msc.
  2. Rul ned, og dobbeltklik på Windows Update-tjenesten på listen med resultater.
  3. Skift Starttype til Manuel, og vælg derefter OK.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x80070422 vises, når du prøver at downloade Forza Motorsport 6: Apex fra Store", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?