Fejl FH201 vises, når du starter Forza Horizon 3

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at starte Forza Horizon 3:

FH201

Dette betyder, at installationsprogrammet har registreret en grafikprocessor (GPU), der ikke understøttes. Der kræves en GPU med mindst D3D_FEATURE_LEVEL_12_0. Nogle ældre kort kan understøtte DirectX 12 uden at understøtte de funktioner, der kræves for at køre dette spil.

Løsning

Du skal opgradere dit GPU-kort for at løse dette problem. Gør følgende for at se, hvilken type kort du har:

1. Gå til Start > Indstillinger > System.
  2. Rul til bunden af fanen Skærm, og vælg Avancerede skærmindstillinger.
  3. Rul ned til bunden, og vælg Vis egenskaber for skærmkort. Korttype viser navnet på GPU'en, og Dedikeret skærmhukommelse viser korttypen.
  4. Hvis din korttype ikke er angivet på listen nedenfor, er du måske nødt til at købe en ny GPU, som understøttes af Forza Horizon 3.

Eksempler på understøttede GPU'er:

• NVIDIA 980ti
  • NVIDIA 970
  • GeForce GTX 750 TI
  • Radeon R9 290X
  • Radeon R7 250X