Fejl FH204 vises, når du prøver at starte Forza Horizon 3 på Windows 10

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at starte Forza Horizon 3:

FH204

Dette betyder, at Forza Horizon 3 har registreret en grafikprocessor (GPU), der ikke understøttes. Der kræves en GPU med ressourceinddeling på niveau 1 for at køre dette spil. Nogle ældre kort kan understøtte DirectX 12 uden at understøtte de funktioner, der kræves for at spille dette spil.

Løsning

Du skal opgradere dit GPU-kort for at løse dette problem. Gør følgende for at se, hvilken type kort du har:

1. Gå til Start > Indstillinger > System.
  2. Rul til bunden af fanen Skærm, og vælg Avancerede skærmindstillinger.
  3. Rul ned til bunden, og vælg Vis egenskaber for skærmkort. Korttype viser navnet på GPU'en, og Dedikeret skærmhukommelse viser korttypen.

Eksempler på understøttede GPU'er:

• NVIDIA 980ti
  • NVIDIA 970
  • GeForce GTX 750 TI
  • Radeon R9 290X
  • Radeon R7 250X