Fejl FH301 vises, når du prøver at starte Forza Horizon 3

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at starte Forza Horizon 3:

FH301

Dette betyder, at der er registreret en grafikdriver, som ikke er kompatibel, og der kan være kendte problemer med den nuværende driverversion fra GPU-producenten.

Sørg for, at du har installeret de nyeste drivere til din grafikenhed.

Løsning

For at løse dette problem skal du søge efter de seneste opdateringer til din Windows 10-enhed:

1. Tryk på Windows-knappen på din enhed eller på tastaturet, eller vælg Windows-ikonet nederst til venstre på hovedskærmen.
  2. Vælg Indstillinger > Opdatering og sikkerhed.
  3. Vælg Søg nu under fanen Windows Update for at se, om der findes opdateringer til din enhed.
  4. Når opdateringerne er blevet downloadet, skal du vælge Installér nu for at starte installationen.
  5. Vi anbefaler, at du genstarter din enhed, når du har installeret opdateringerne, så de seneste opdateringer kan træde i kraft. Sørg for at gemme og lukke eventuelle åbne apps, inden du genstarter.

Bemærk! Du kan finde flere oplysninger om driveren til dit grafikkort på hardwareproducentens websted.