Fejl FH401 vises, når du starter Forza Horizon 3

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at starte Forza Horizon 3 på Windows 10:

FH401

Dette betyder, at din systemhukommelse ikke opfylder de minimumkrav, der kræves for at køre Forza Horizon 3. Du skal have mindst 8 GB system-RAM for at kunne downloade spillet.

Løsning

For at løse dette problem skal du tjekke din systemhukommelse og installere den nødvendige mængde ekstra RAM:

1. Tryk på Windows-tasten + R for at åbne dialogboksen Kør.
  2. Skriv "dxdiag", og tryk derefter på Enter for at starte Diagnosticeringsværktøj til DirectX.
  3. Se efter Hukommelse under fanen System i vinduet Systemoplysninger. Den mængde, der angives, skal være 8 GB eller højere, for at du kan køre Forza Horizon 3.