Fejl FH501 vises, når du starter Forza Horizon 3 på Windows 10

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at downloade en Windows 10-version af Forza Horizon 3:

FH501

Dette betyder, at dit systems skærmkort ikke understøtter DirectX 12.

Løsning

For at løse dette problem skal du tjekke dine systemoplysninger og opgradere til et skærmkort, der understøtter DirectX 12. Gør følgende for at finde ud af, om dit skærmkort understøtter DirectX 12:

1. Tryk på Windows-tasten + R for at åbne dialogboksen Kør.
  2. Skriv "dxdiag", og tryk derefter på Enter for at starte Diagnosticeringsværktøj til DirectX.
  3. Se, hvilken DirectX-version der er angivet under fanen System i vinduet Systemoplysninger. Det skal være version 12 eller højere, for at du kan køre Forza Horizon 3.