Fejl GW400 vises, når du prøver at starte Gears of War 4 på Windows 10

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at starte Gears of War 4 på Windows 10-enhed:

GW400

Dette betyder, at grafikkortet på din Windows 10-enhed ikke opfylder minimumkravene. Dit grafikkort skal understøtte DirectX 12 (funktionsniveau 11).

Løsning

Opgrader grafikkortet i dit system, så det opfylder minimumskravene til spillet, og prøv at starte spillet igen.