Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.
Del denne side

Fejl GW402 vises, når du spiller Gears of War 4 på Windows 10

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at spille Gears of War 4 på Windows 10-enhed:

GW402

Dette betyder, at skærmkortet i din Windows 10-enhed ikke længere reagerer.

Løsning

Gå til webstedet for producenten af grafikkortet, og opdater grafikkortet med de seneste drivere.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl GW402 vises, når du spiller Gears of War 4 på Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side