Del denne side

Fejl GW410 vises, når du prøver at spille Gears of War 4 på Windows 10

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at spille Gears of War 4 på Windows 10-enhed:

GW410

Dette betyder, at dit grafikkort ikke opfylder minimumskravene for spillet.

Løsning

For at få løst dette problem anbefaler vi, at dit grafikkort har mindst 2 GB VRAM.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl GW410 vises, når du prøver at spille Gears of War 4 på Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side