Del denne side

Fejl GW411 vises, når du starter Gears of War 4 på Windows 10

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at starte Gears of War 4 på Windows 10-enhed:

GW411

Dette betyder, at den samlede hukommelse i dit system ikke er tilstrækkelig.

Løsning

Vi anbefaler, at dit system har mindst 8 GB tilgængelig hukommelse.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl GW411 vises, når du starter Gears of War 4 på Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side