Del denne side

Fejl GW412 vises, når du starter Gears of War 4 på Windows 10

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at starte Gears of War 4 på Windows 10-enhed:

GW412

Dette betyder, at dit system ikke har nok tilgængelig hukommelse.

Løsning

Vi anbefaler, at dit system har mindst 8 GB ledig hukommelse. Prøv at lukke andre programmer, der kører, for at frigøre hukommelse.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl GW412 vises, når du starter Gears of War 4 på Windows 10", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side