Fejl GW413 vises, når du spiller Gears of War 4 på Windows 10

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at spille Gears of War 4 på Windows 10-enhed:

GW413

Dette betyder, at der ikke er mere hukommelse i dit system.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at sikre dig, at dit grafikkort og din computer har den krævede minimumhukommelse. Det kan muligvis også hjælpe, hvis du sænker opløsningen eller lukker andre programmer, der kører.