Fejl AP101 vises, når du starter Forza Motorsport 6: Apex

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at starte Forza Motorsport 6: Apex:

AP101

Dette betyder, at systemets CPU ikke opfylder systemkravene for spillet. Forza Motorsport 6: Apex kræver en CPU med mindst fire logiske kerner. Det kan enten være fire fysiske kerner eller to hypertrådede fysiske kerner.

Løsning

For at løse dette problem skal du opgradere dit systems CPU eller bruge en computer med en CPU, der opfylder minimumkravene. Prøv derefter at downloade og starte spillet igen.

Eksempler på understøttede CPU'er:

• Intel Core i7-6700
  • Intel Core i7-3820
  • Intel Core i5-6600k
  • Intel Core i3-4170
  • AMD FX-8320
  • AMD FX-6300